yetkili servis

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tirbik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bunların kanı bozuk. milletin ne zorluklarla kazanıp aldığı araçları yağmalıyorlar. din iman kalmamış. Allah korkusu olsa yapmaz.

bu çok anormal birşey değil benimde bir hocam anlatmıştı yine çok yakın arkadaşı renault yetkili servisinde çalışıyormuş servis müdürünün yanılmıyorsam arkadaşının aracının beyni bozukmuş baişka aracınkiyle değiştirip diğer araç sahibine aracınızın beyni bozulmuş değişmemiz lazım diyerek 1 taşla 3 kuş vurmuşlar

hem arakdaşına kıyak yapmış oldu
hem satamicakken bir beyin satmış oldu
hemde işçilik alamayacakken değişim işçiliği almışlar miss

oldum olası nefret ederim yetkili servislerden zaten

Bu organizeye girer valla bildiğin bomba imiş,:confused::sopa:
buğünü doğum günüm ilan ediyorum bi yaşıma daha girdim...:)

bi yaşıma daha girdim. bi daha, bidaha ve bi daha yaw yaşlanıyom valla. yeter arkadaşlar bırakın beni yaşamak istemiyorum nedir bu yaw:rulet:
şansa yaşıyoz valla soframızdaki ekmeği götürüyolar haberimiz yok:cry:

3 kuruşa vatanını satan hainler varken, böylelerini normal karşılamak gerek.

işin özü hamur bozuksa yaptığı işin önemi yok,ş...siz heryerde yapacağını yapar...

bende duydum örneğin aracınız sıfır sizin aracın aynısından geldi arızanın nerden olduğunu bulmak için parçaları değitiriyorlarmış.ayrıca kaportacılardan çok duydum parçanın sıfırını kaskodan alıp satıyo aracın üzerindekini çekipleyip boyayıp takıyor.sanayide bir olaya şahit oldum adam şahin marka otosunun fren balatasını değiştirmk için bıraktı adamın aracının şanzımanı sökğp yerine öten şanzımanı taktılar

yan tarafımda toyota servisi var bakım ve tamir kısmını iş yerindeofisimden rahatlıkla görüyorum servise gelen araçlara ne tür eziyetler yaptıklarını tahmin bile edemezsiniz...

adamlara düzgün maaş veriyorlarki :S o yüzden adam gibi usta mekan açıyor bir şekilde. Yetkili serviste(İzmir KAVUKLAR) aracımın polen filtresini ters takmışlardı. Varın gerisini siz düşünün...

haftaya aracımın ilk bakımını yaptırcam ve adamlara araçımın başında beklemek istiyorum diyeceğim. öyle bir hakkımız varmı

bu çok anormal birşey değil benimde bir hocam anlatmıştı yine çok yakın arkadaşı renault yetkili servisinde çalışıyormuş servis müdürünün yanılmıyorsam arkadaşının aracının beyni bozukmuş baişka aracınkiyle değiştirip diğer araç sahibine aracınızın beyni bozulmuş değişmemiz lazım diyerek 1 taşla 3 kuş vurmuşlar

hem arakdaşına kıyak yapmış oldu
hem satamicakken bir beyin satmış oldu
hemde işçilik alamayacakken değişim işçiliği almışlar miss

oldum olası nefret ederim yetkili servislerden zaten

yuhh diyesim geldi:D çılgın dolandırıcılar

Geri