Yeni üyeniz :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yasin39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yasin hoşgeldin
Yeni aracın hayırlı olsun.

çok saolun abilerim zaten şimdilik mahelle aralarında geziyorum ama trafiktede bek sorun yaşıcağımı zannetmiyorum lüleburgazi bilenler bilir fazla büyük bi yer değildilr herkez birbirini tanır :) tabi buna güvenmemek lazım ehliyet alana kadar trafiğe çok çıkmam:DOkulları hiç istemezdim ama şimdi açılsın diye can atıyorum okula araba ile gitçem onun sözünü aldım Araba dizel bezin parasını haftalıkla veriyorum o yüzden hayatta hızlı gitmem çok yakıy ekonomi yapçam:D Hemen yeni üye bölümünde kendimi tanıtıyorum Yorumlar için teşekkürler

güle güle kullan. dogum günün kutlu olsun.
Ehliyetini almadan lütfen trafige çıkma...
Sen ne kadar dikkat edersen et karşındaki sürücü etmiyor...

opelim net e hoşgeldin,araban ayırlı olsun.
Ehliyeti senin kullanamayacagından degil birşey olursa canın sıkılmasın diye öneriyoruz zaten.

Evet dragon haklısın :mad: biz çok uzun zamandır bakkal dükkanı işletiryoruz abimle ikimiz kendimi bildim bileli ona yardım ederim 5 sene oluyo galiba oda artık büyüdün dedi böle bi jest yaptı tabi araba sadece benim değil ama plaka YSN yaptırmaya çalışıyoz :D :D inş herkez hayali,ndeki arabaya kavuşur ne yalan sölim benim gözüm yükseklerde değildi arabamlada çok mutuluyum bütün gün arkadaşlarla para toplayıp mazot alıp geziyoz:D :D

kazasız belasız günler de kullanman dileği ile aman dikkat

hayırlı olsun güle güle kullan

dragon' Alıntı:
HAYIRLI OLSUN GÜLEGÜLE KULLAN KARDEŞİM.ABİNİN KIYMETİNİ BİL.
Sahip olduğun aracın çalıştıkları halde yıllarca hayalini kuran binlerce insan var bu ülkede.Ehliyetin yoksa,benden bir abi tavsiyesi -SAKIN TRAFİĞE ÇIKMA!!
+99999999999999999999

hayırlı olsun ehliyet şart ama
logodrehungom5.gif

psp2ep6.jpg

Kazasız belasız sürmen dileklerimizle...

Geri