Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
çok saolun abilerim zaten şimdilik mahelle aralarında geziyorum ama trafiktede bek sorun yaşıcağımı zannetmiyorum lüleburgazi bilenler bilir fazla büyük bi yer değildilr herkez birbirini tanır tabi buna güvenmemek lazım ehliyet alana kadar trafiğe çok çıkmamOkulları hiç istemezdim ama şimdi açılsın diye can atıyorum okula araba ile gitçem onun sözünü aldım Araba dizel bezin parasını haftalıkla veriyorum o yüzden hayatta hızlı gitmem çok yakıy ekonomi yapçam Hemen yeni üye bölümünde kendimi tanıtıyorum Yorumlar için teşekkürler
Evet dragon haklısın biz çok uzun zamandır bakkal dükkanı işletiryoruz abimle ikimiz kendimi bildim bileli ona yardım ederim 5 sene oluyo galiba oda artık büyüdün dedi böle bi jest yaptı tabi araba sadece benim değil ama plaka YSN yaptırmaya çalışıyoz inş herkez hayali,ndeki arabaya kavuşur ne yalan sölim benim gözüm yükseklerde değildi arabamlada çok mutuluyum bütün gün arkadaşlarla para toplayıp mazot alıp geziyoz
HAYIRLI OLSUN GÜLEGÜLE KULLAN KARDEŞİM.ABİNİN KIYMETİNİ BİL.
Sahip olduğun aracın çalıştıkları halde yıllarca hayalini kuran binlerce insan var bu ülkede.Ehliyetin yoksa,benden bir abi tavsiyesi -SAKIN TRAFİĞE ÇIKMA!!