Yeni dizel araç önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MerifasT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuya gelecek olursak, Leon yerine Golf 6 TDI derim.

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum karar vermek çok zor pişman olmak istemiyorum en azından 5-6 sene bilicek çünkü golf ü bende düşündüm donanım olarak full bakıyorum genelde. Golf 1.6 TDI 105 PS Highline 60.300 tl ye geliyor :S Laguna hiç düşünmemiştim bi bakmak lazım

kanka sana tavsiyem dizelde en verimli motorlara yönelmen olur

ben olsam 55.000TL 'ye sadece yeni Laguna alırım..

Expression modeli 53.ooo TL 'idi.. Bu kadar konforlu ve donanımlı "D Segmenti" dizel tüketimi az olan bir aracı 53.ooo 'e zor bulursun..

Gel dinle beni Laguna 'yı biraz araştır derim.. :D

benim anlamadığım megane dan nasıl ucuz olabiliyor laguna? olayı nedir :D

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum karar vermek çok zor pişman olmak istemiyorum en azından 5-6 sene bilicek çünkü golf ü bende düşündüm donanım olarak full bakıyorum genelde. Golf 1.6 TDI 105 PS Highline 60.300 tl ye geliyor :S Laguna hiç düşünmemiştim bi bakmak lazım

golf highline dizel soruların için yardımcı olabilirim :)

astra dizelden uzak durun bence. focus , megan, leon ,julyette olabilir :) en üst donanımlar 55bin i geçer ama en üstün bir altı tam bütçenize göre:)

Son düzenleme:
yeni astra alın...başka arabanın yanına bile gitmeye gerek yok :)benzinli isteseniz insigia tabiki

zor iş sıfır araba almak birde benim gibi zor beğenen ve seçici iseniz. İNŞALLAH Pişman olmayacagınız bir şeçim yaparsınız..
opel astra düşünebilirsiniz ve bence iyi bir çıkış yapan kia modellerinide inceleyin özellikle magentis..

Laguna'lar bitiyor ondan fiyatı uygun. 53700 TL ve cidden dolu bir araç. Yerine latitude geldiği için ucuzladı ve benim de bir ara ciddi ciddi düşündüğüm bir araç. Focus da düşünülebilir. Bagaj sorun olmazsa 60000 TL yi cebe koyduktan sonra en üst donanımını almak mümkün ve performans-ekonomi aşısından sınıfının en iyilerinden. 1.6 dizel motoru inanılmaz, tıpkı hyundai ve kia gibi:) Golfler ise küçüldükçe küçülüyor ( ya da bana öyle geliyor) , yakında poloyu piyasadan kaldırıp golfü o boyuta getirecekler.

Son düzenleme:
Geri