Yeni Corsa Kararsizim Yardim.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UCUR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben geçen gün burda çok yakın bi arkadışıma 207 Trendy aldırdım.Corsa-d ye bakmaya bile gerek duymadı. 30200 e aldık aracı.Dizellerin içerisinde en ekonomik motor bence pejo da.Görünüş olarak da bence corsa-d ile 207 arasında çok fark var.Pejo 207 çok daha güzel görünüyo.Tabi kişisel zevk meselesi bu.

evet doğru söylüyorsun kişişsel zevk meslesi bu bende olsam corsa C almazdım

3 Kapı EnjoySP al

Essentia falan alıcaksan bence hic alma

senin bütcen ve tercihin tabiki ama..

3 Kapı EnjoySP al

Essentia falan alıcaksan bence hic alma

senin bütcen ve tercihin tabiki ama..

3 kapı enjoy sp yok. 3 kapı sport donanım var. yanlış bilgilendirme olmasın.

Ben geçen gün burda çok yakın bi arkadışıma 207 Trendy aldırdım.Corsa-d ye bakmaya bile gerek duymadı. 30200 e aldık aracı.Dizellerin içerisinde en ekonomik motor bence pejo da.Görünüş olarak da bence corsa-d ile 207 arasında çok fark var.Pejo 207 çok daha güzel görünüyo.Tabi kişisel zevk meselesi bu.
:good:

arkadslar ben cmon aldım hayırlısıyla, neyin tartışmasını yapıyosunuz anlamadım. bu arada alman arabaları dururken fransızlara bakmam
.tabiki herkesin zevki ayrı ve saygı duyarım.

birde arkadslar sorunuma care bulunduguna gore.cmoncular olarak baska bi baslıkta konuşsak nasıl olur.

evet doğru söylüyorsun kişişsel zevk meslesi bu bende olsam corsa C almazdım
+:good:

birde arkadslar sorunuma care bulunduguna gore.cmoncular olarak baska bi baslıkta konuşsak nasıl olur.

gel arkadaşım gel ne işin war senin bu başlıkta:) :kop:

Konuşun bakalım :)

ayıp sana gel sende gel..

birde ben bişey sorucam arkadaşlar C'mon da hem dizel hemde otomatik vitesli olan warmı_?? şimdiden teşekürler...

+:good:

gel arkadaşım gel ne işin war senin bu başlıkta:) :kop:

ayıp sana gel sende gel..

birde ben bişey sorucam arkadaşlar C'mon da hem dizel hemde otomatik vitesli olan warmı_?? şimdiden teşekürler...

otomatik vites sadece 1.4 benzinli easytronic vites de sadece 1.2 benzinli motorlarda var arkadaşım

Geri