Yeni Chevrolet Cruze Hakkında Düşünceleriniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkürler LS ne farklar var bir bilgi varmı? sunroof + metalik renk+ otomatik= 34250TL oluyor buna birde 1800TL lpg için ödeme yapıcaz 36000TL geliyor hesap doğrumudur?

Resimdeki vişne çürüğü renkli araca hayran kaldım.Renkte araca çok yakışmış.Ayrıca içdizaynı özellikle kadranlar ve direksyon aynı insignia olmuş.Bence çok güzel bir araç yapmışlar.Yalnız resimdeki aracın üstündeki jant en az 17 veya 18 olsa gerek.Buraya 16 inc getirirlerse resimlerdeki o güzel etkinin yerini hayal kırıklığı alabilir.Birde 2 litrelik dizel yerine 1.6 litrelik dizel yapsalardı çok daha fazla tutulurdu.

Evet stoplar kesin honda civic, ön farlarda yeni focus ve coralla karışımı ...

teşekkürler LS ne farklar var bir bilgi varmı? sunroof + metalik renk+ otomatik= 34250TL oluyor buna birde 1800TL lpg için ödeme yapıcaz 36000TL geliyor hesap doğrumudur?

STANDART DONANIM:
8 hava yastığı
abs
esc
4 yönlü ayarlanabilen ön koltuklar
elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
yükseklik ayarlı direksiyon
elektrikli ön camlar
katlanır kontak anahtarı
radyo cd/mp3 çalar
klima
3lü bilgi ekranı
16" jant kapaı (215 lastikler)
STANDART DONANIMA İLAVE LS DONANIMI:
gövde rengi kapı kolları ve aynalar
ön sis farları
16" hafif alaşımlı jantlar
elektrikli arka camlar
derinlik ayarlı direksiyon
deri kaplı direksiyon ve vites topuzu
ön kol dayama
güneş gözlüğü saklama cebi
yol bilgisayarı
park sensörü
direksiyondan kumandalı müzik sistemi

donanım biraz zayıf gibi ama yinede bu fiyata güzel bir seçenek

araba çok hoşmuş kırma melez araba :) bakılacak bi araç da dizel motoru satılmaz pek vergiden dolayı 1.6 ekmek gibi gider diye tahmin ediyorum :)

STANDART DONANIM:
8 hava yastığı
abs
esc
4 yönlü ayarlanabilen ön koltuklar
elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar
yükseklik ayarlı direksiyon
elektrikli ön camlar
katlanır kontak anahtarı
radyo cd/mp3 çalar
klima
3lü bilgi ekranı
16" jant kapaı (215 lastikler)
STANDART DONANIMA İLAVE LS DONANIMI:
gövde rengi kapı kolları ve aynalar
ön sis farları
16" hafif alaşımlı jantlar
elektrikli arka camlar
derinlik ayarlı direksiyon
deri kaplı direksiyon ve vites topuzu
ön kol dayama
güneş gözlüğü saklama cebi
yol bilgisayarı
park sensörü
direksiyondan kumandalı müzik sistemi

aynı donanımdaki aracı 1.6cc 113hp bugün test etme şansım oldu manuel vitesli olanı sadece 15-20 dakikalık bir sürüş yapabildim aracı fazla inceleyemedim ama gerçekten güzel bir araba,açıkçası bügün nerdeyse alıyordum 32.000 fiyat çektiler ful olanına yarın da zam geliyor baya bir kararsız kaldım aslında astra sedan ile bunun arasında çok gittim geldim,elimdeki araca 19-20 arası veririz dediler bakalım daha henüz karar vermiş değilim benim arabayı da kıyamıyorum...

içi aynı insignia ya

walla tanıdıgım siparişini verdigini söylemiştim, aracı aldı 1 haftadır biniyor. Reis den aldı lpg taktırmak istedi arac deneme amaclı oldugundan dolayı 3 ay lpg takamayacaklarını söylemişler. Full donanımlısını 32 ye almıştı sanırım.

Bugün yolda gördüm, arka farlar resimlede civic e çok benziyordu ama yolda aynı intibayı uyandırmadı. Fena durmuyor bence

Geri