Yeni Chevrolet Cruze Hakkında Düşünceleriniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biraz önce öğle paydosunda türkiyede ki, A.B.D. ile avrupadaki tüm chovrolet sitelerini taradım bu araç ile ilgili. genel bilgiler var. en baz donanımında bile 8 hava yastığı, abs, tcs, esp mevcut. yani güvenlik ve konfor son derece yeterli.
arkadaşların yazdığı gibi insiğnia türevi bir araba, her şeyiyle hoşuma gitti. arka baş ve diz mesafesi açısından seğmentinde lidermiş. ayrıca 1.6 lt.113 bg ekotec motor geliştirilmiş yeni bir motor. fiat olarakta makul gibi görünüyor.
ancak chevroletin daweo dan kalan olumsuz imajını silmekte biraz zaman alacak.
bu arabaını arması w, opel vb. olsaydı herhalde satışları katlardı.

o 8 hava yastığını Türkiyede 4 e indirirler, esp opsiyon yaparlar. burası Türkiye yedir gitsin afedersin

bizim bi tanıdık siparişini verdi bugun :)

o 8 hava yastığını Türkiyede 4 e indirirler, esp opsiyon yaparlar. burası Türkiye yedir gitsin afedersin

dün Antalya bayisi ile görüştüm, öncelikle lpg seçeneği var ancak 1.800 lira fark istiyorlar.
dünyada 140 ülkede birden satışı yapılıyor yani global bir araç. motorundan, şanzumanından şasesine kadar tamamen yeni ve son teknoloji ile sıfırdan üretilen bir araç olduğu yazıyor. donanım olarak tamamı 8 hava yastığı,abs,tcs ve esp li olarak geliyor. 18 nisandan itibaren satışına başlanacakmış. ancak en full donanımında dahi yağmur sensörü, far sensörü ve kararan dikiz aynası gibi donanımlar yok. sadece geri park sensörü var.
bayiden merkezden kendilerine gelen donanım listesinin faksını istedim faxladılar. fiatların ÖTV indirimli fiatlar olduğunu söylediler.

Cidden hoş yahu :) Benim çok hoşuma gitti şuan piyasadaki çoğu arabadanda 5 kat güzel :D

Bunlarda benden :)

Chevrolet-Cruze-16-16V-5822-5.jpg

chevrolet_cruze_interior.jpg

chevrolet-cruze-2009-1024x768-oto-resim-araba-resimleri.jpg

chevrolet-cruze1.jpg

2009-chevrolet-cruze-rear-picture.jpg

chevrolet-cruze-sketches-2.jpg

Chevrolet%20Cruze-9.jpg

chevrolet-cruze-paris-241.jpg

chevrolet-cruze-china-factory_2.jpg

chevrolet-cruze-paris-25.jpg

Chevrolet-Cruze_2009_800x600_wallpaper_07.jpg

Chevrolet-Cruze_2009_800x600_wallpaper_0b.jpg

Chevrolet-Cruze_2009_800x600_wallpaper_0c.jpg

Chevrolet-Cruze_2009_800x600_wallpaper_16.jpg

Chevrolet-Cruze_2009_800x600_wallpaper_15.jpg

Chevrolet-Cruze_2009_800x600_wallpaper_1c.jpg

Chevrolet-Cruze_2009_800x600_wallpaper_20.jpg

Chevrolet-Cruze_2009_800x600_wallpaper_1f.jpg

Chevrolet-Cruze_2009_800x600_wallpaper_1e.jpg

opel in ucuz sınıfı insigniya alamayanlara ucuz ve güzel bir alternatif...

çok hoşuma gitti ya gidip bi incelemeyi düşünüyorum bayiye

Hoş araçmış içi insignia gibi

dün Antalya bayisi ile görüştüm, öncelikle lpg seçeneği var ancak 1.800 lira fark istiyorlar.
dünyada 140 ülkede birden satışı yapılıyor yani global bir araç. motorundan, şanzumanından şasesine kadar tamamen yeni ve son teknoloji ile sıfırdan üretilen bir araç olduğu yazıyor. donanım olarak tamamı 8 hava yastığı,abs,tcs ve esp li olarak geliyor. 18 nisandan itibaren satışına başlanacakmış. ancak en full donanımında dahi yağmur sensörü, far sensörü ve kararan dikiz aynası gibi donanımlar yok. sadece geri park sensörü var.
bayiden merkezden kendilerine gelen donanım listesinin faksını istedim faxladılar. fiatların ÖTV indirimli fiatlar olduğunu söylediler.
donanım listesini bizde görebilirmiyiz?
chevroletcruze.jpg

7chevroletcruzefirstdrif.jpg

Son düzenleme:
CHEVROLET TAVSİYE EDİLEN FİYAT LİSTESİ

01.05.2009 'ya kadar geçerli fiyat listesidir

CRUZE

Anahtar Teslim Fiyatı (TL)
Tavsiye Edilen Kampanya Dahil
Perakende Satış Fiyatı (TL)
1.6 16V
28.500

1.6 16V LS
30.450

1.6 16V LS AT
32.450

şu işler bir açılsa ben bile niyetlendim ya,
CRUZE
Elektrikli Sunroof
1.100
CRUZE
Metalik renk farkı
700

birde sunrooflu tamamdır
bu arada arkadaşlar lpg fabrika üretimi değil, anlaşmalı oldukları yere yaptırıyor bayiler, bu modeli bilemem ama diğerlerinde öyleydi, yani lpg siz alıp dışarda yaptırmak daha mantıklı değil mi? üstelik sıralı sistemin daha gelişmişi duo mu ne o çıkmışlken?

Son düzenleme:
Geri