Yeni Chevrolet Cruze Hakkında Düşünceleriniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alper-PD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence gayet güzel.Arkası Honda Civic'in nerdeyse aynısı yalnız.Fiyatı da çok makul,bence tercih edilecektir.Honda City yerine kesinlikle düşünülür mesela.

Oooooooo bende tam bu konuyu açacaktım :D

1.6 ECOTEC 113 hp... :D biyerden tanıdık geliyormu arkadaşlar :)

ayrıca önü focus arkası civic kasası s40 mazda3 arası bişeler olmuş :D

bence 28.000 e alınacak hoş bir araç çünkü motor ve yürüyen sanırım vectra C ile aynı :D

satış fiyatı habertürkte 28.500tl olarak açıklandı. mayıs ayı için 800 adet getirtmişler. 1.6 benzinli ve 2.0 dizel versionlar mevcut. ayrıca 1.6 versiyonu için lpg seçeneği mevcut. otomatik verision 6 ileri şeklinde. bende beğendim içi bilakis direksiyon kadranlar ve orta konsol aynı insigna

Yan kapılar ve öndeki çamurlukların bombesi Insignia, hatta ön kaputun ızgarayla birleşmesi de Insignia. Arkası tamamen civic.

Ama şekil fena diil, fiyat makul, LPG de var, bence tutulur.

biraz önce öğle paydosunda türkiyede ki, A.B.D. ile avrupadaki tüm chovrolet sitelerini taradım bu araç ile ilgili. genel bilgiler var. en baz donanımında bile 8 hava yastığı, abs, tcs, esp mevcut. yani güvenlik ve konfor son derece yeterli.
arkadaşların yazdığı gibi insiğnia türevi bir araba, her şeyiyle hoşuma gitti. arka baş ve diz mesafesi açısından seğmentinde lidermiş. ayrıca 1.6 lt.113 bg ekotec motor geliştirilmiş yeni bir motor. fiat olarakta makul gibi görünüyor.
ancak chevroletin daweo dan kalan olumsuz imajını silmekte biraz zaman alacak.
bu arabaını arması w, opel vb. olsaydı herhalde satışları katlardı.

Yan kapılar ve öndeki çamurlukların bombesi Insignia, hatta ön kaputun ızgarayla birleşmesi de Insignia. Arkası tamamen civic.

Ama şekil fena diil, fiyat makul, LPG de var, bence tutulur.

bu arabada LPG olup olmadığına dair internette özellikle araştırma yapmama rağmen hiç bir yerde bilgi bulamadım. siz bunu nereden öğrendiniz.

insignia ya benziyor ama hoş araba fiyat dediğiniz gibi olursa baya satar ben niyetlendim mesela malzeme kalitesi lacetti gibi değilse alınabilir

lpg li satışı varmış haber sitelerinde yazıyordu..

valla çok güzel tipi var. ne yalan söyleyim astra sedan almasaydım bu aracı alabilirdim

Geri