yeni astra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ibodayi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ibodayi

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öncelikle iyi akşamlar uzun zamandan sonra tekrar buradan sizlere yazmanın mutluluğunu yasıyorum konuyu yanlış yerde açmış olabilirim mod arkadaşlar kusura bakmayın bugün yeni opel astra 1.6 115 beygir 1.6 edition araç aldım 48700 lira bayi son fiyata bıraktı iki gündür aklımda deli sorular acaba iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum sizin düşüncelerinizi almak için yazdım hadi iyi akşamlar
ayrıca bu yeni astra motor olarak clasic ile aynı motor motor haricinde yarın beni üzebilecek teknik yada mekanik herhangi bi sorun olur mu

Hayırlı olsun. Bana göre ortada olan bir eksik sadece deli gibi yakmasından başka bir şey değil.

alınmışın iyisi kötüsü olmaz. yakıt konusunda üzebilir ve performans beklememek lazım. onun dışında güzel araç. Allah kaza bela vermesin...

alınmışın iyisi kötüsü olmaz. yakıt konusunda üzebilir ve performans beklememek lazım. onun dışında güzel araç. Allah kaza bela vermesin...
hem yakıt üzer diyorsunuz, hem performans bekleme diyorsunuz. nasıl güzel araç oluyor. bana göre hem iç, hem de dış tasarım da kötü

hem yakıt üzer diyorsunuz, hem performans bekleme diyorsunuz. nasıl güzel araç oluyor. bana göre hem iç, hem de dış tasarım da kötü

eski tip motor. o kasaya biraz ağır kalır aynı bende ki vectra b2 1.6 gibi. ş.içinde atik değil kalkıcam derken hemen hemen 2.0 vectralar kadar tüketimim oluyor. performans beklenmemeli klasik 1.6 motor. tasarım zevk meselesi senin hoşuna gitmez ama bence içi de dışı da çok güzel.

Son düzenleme:

Dayı sen kendini böyle mi avutuyon? Dıştan bakınca tasarımı harika, içine girince zaten insignia-mokka-astra olarak aynı jenerasyon gayet iyi tasarıma sahipler. Performans beklememek ve yakıt tüketiminin aşırı olması gibi sorunları yok bu arabanın, 1.4T süper az yakıyomuş güya da 1.6 115hp çok yakıyomuş, böyle saçmalıklar çok duyuluyor, çok yakmıyor araba kesinlikle...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 01:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 01:18 ----------

eski tip motor. o kasaya biraz ağır kalır aynı bende ki vectra b2 1.6 gibi. ş.içinde atik değil kalkıcam derken hemen hemen 2.0 vectralar kadar tüketimim oluyor. performans beklenmemeli klasik 1.6 motor. tasarım zevk meselesi senin hoşuna gitmez ama bence içi de dışı da çok güzel.

bakımsız 1.6 motor 2.0 kadar yakar doğrudur. Bende 2.0 vectra varken 30 kuruş gaz yakardım, arkadaşımdaki 2000 model 1.6 vectra 20 kuruş yakardı, hantallık kalkış sorunu gibi sorunları yok, kalkış sorunu yaşayan 1.6 vectra sahipleri araba sürmeyi bilmiyordur, şanzıman oranına göre vites değiştirmesi gerektiğini öğretmek lazım her insana.
Öte yandan eski nesil değil gayet de euro5 normuna uygun A16XER kodlu değişken subap zamanlamalı çok da hayvani tüketimi olmayan bir motor, çok sıkışık trafikte en fazla 11 litre yakan bir motor, 2.0 vectralar 16 litreleri buluyor, şehir içinde 1.6dan az yakar gibi sözleri biz de salladık zamanında, ancak afyon gibi düz ve trafiksiz şehirlerde mümkün bu tüketimler. Kasa zaten çok ağır bir kasa değil, 105hplik astra H yeterli iken 115hplik astra J yetersiz demek bence arabayı ezmektir.

Dayı sen kendini böyle mi avutuyon? Dıştan bakınca tasarımı harika, içine girince zaten insignia-mokka-astra olarak aynı jenerasyon gayet iyi tasarıma sahipler. Performans beklememek ve yakıt tüketiminin aşırı olması gibi sorunları yok bu arabanın, 1.4T süper az yakıyomuş güya da 1.6 115hp çok yakıyomuş, böyle saçmalıklar çok duyuluyor, çok yakmıyor araba kesinlikle...

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 01:21 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 01:18 ----------

öncelikle, ben sizin dayınız değilim.
arkadaş çok yakıyor, performansı iyi değil demiş ben onun için yazdım. ayrıca ben bu arabaya bindim. gerçekten hoşuma gitmedi. birde kendimi neden avutayım anlamadım.

Son düzenleme:
Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun , dilerim kazasız belasız kullanırsınız...Astra j kasalarda en baz denebilir aldığınız araç..Astra nızın motoruna göre konuşursak eğer belki 1.4 T ile boy ölçüşemez ama ondan bir artısı var ki o da LPG ye dönüşüm ve LPG li kullanımda daha verimli ve uzun vadede daha az sorunsuz...LPG li kullanırsanız en az yakan astra olur.. Bunun yanında atmosferik araçların belirli bir skalası vardır..İstediğiniz kadar zorlayın belirli bir limite kadar yakar onun dışında Turbo beslemeli kullanın, bastığınız kadar yakar, limiti bek yoktur..Bu açıdan iyi denebilir..Donanım olarak da bir cosmo ya da sport değil fakat boş bir araç da değil..Yerinizde olsaydım daha yüksek donanımlısını alırdım...En azından satarken işime yarayabilirdi.. Ya da 2. el full donanımlısı aldığınız fiyata gelirdi..Bunu sizi yermek için söylemiyorum..Söylediğim şey şu; yani çoğu kullanıcı daha önce muadli başka bir model ama full bir araç kullanıp sonradan boş vectra c ye ya da astra j ye binip, opel berbat araç yapmış, o yok bu yok diyebiliyor...Yıllar önce opeli trafik kazası geçiren biri mahkemeye vermişti... Vectra B GL almış adam ve yan hava yastığı olmadığı için sakat kalmıştı..Opel de kendisini şöyle savunmuştu ve davayı kazanmıştı..Biz aracınızın üst donanımlı paketlerinde 4-6 hava yastıklı versiyonunu size sunduk ancak siz bu versiyonu tercih ettiniz... diye.. Bence de opel haklı...

Yeni aracınız hayırlı olsun. Öncelikle araç içi dışı ile şuan en güzel duran orta sınıf ve birazda sportif araçtır bana göre. Motor olarak 1.6 115 eski tip yani Turbo versiyonlardan değildir(1.4 T 140 HP gibi). dolayısıla yakıt tüketimi ve performansı Turbolar gibi değildir ama bu araç gitmeyecek çekmeyecek anlamına gelmez, sonuçta 1.6 Dizel 109 HP Focus nasıl gidiyorsa buda yolu yarar gider buna inanın. Piyasa 1.2 105' lik jetta, 109 HP' lik Focus dolu ki daha bizimki gibi 1.2 - 1.3 araçları hiç demiyorum. Sadece 140-180 HP' likler gibi olmaz o ayrı. Bence servisle görüşüp LPG taktırın tamamdır.

ne yakacak ya 10 11 lt benzin yakar istanbul içi sıkışık trafikte haricinde 8.5 9 lt geçmez. cruze vardı bende şanzıman uyumu sıfır arabada bile 10.5 lt geçmedi istanbulda. kullanmayı bileceksin. kırmızıyı göre göre dip gaz gidersen sıkşık trafikte aksiyon yaşamaya kalkarsan 20 lt bile yakar.

Son düzenleme:
Geri