Çok güzel söylemişsin ama birincisi fehim adlı arkadaşın problemini yanlış yorumlamıssın onun problemi yanlış programlamadan dolayı yol bilgisayarının çalışmaması oda servisin suçu tabii. CD30 un ayarları yarım yamalak olması ise, o da zaten konuşulduğu gibi kişiye göre değişir. Ancak şu bir gerçek ki benim gibi arabasına sonradan uyduruk parça takmak istemeyen ve her türlü orjinallikten yana olanlar için kaçınılmaz bir fırsat olduğu düşüncesindeyim.
Şimdi bu video izleme işine galince bu ekranla yapa bileceklerin bütçen ve zamanınla sınırlı. İstersen DVD izle, istersen mersedes ve bmwlerde olan gibi geri vites kamerası tak (ancak orjinal park pilot opsiyonu olmalı), istersen bilgisayara bağla, tv modül tak vs gibi. Bunların hepsi yapılabiliyor ve sadece ara bir elektronik devre ile. (Bu arada DVD90 dan video izlenmiyor ancak neden bu cihazın okuyucusu bir ara devre ile dvd player olarak kullanılmasın ki, dediğim gibi bütçe, zaman ve usta üçgeni). Ben şuan için sadece bir şekilde CD70 Navi getirtip hem geleceğe yatırım yapmayı hemde başladığım işi bitirmek istiyorum. Neyse uzun lafın kısası bence arabanın havasını değiştiriyor ve uzun süredir kullandığınız bir araca sanki yeniden sahip olmuşsunuz gibi oluyor. Ben kendi adıma memnunum.
Fehim arkadaşım senin sorununa ufak bilgim dahilinde yapabileceğim yorum ise serviste tekrar programlatman. BC nin çalışması lazım eğer doğru programlandıysa.
evet aynı görüşdeyiz ben bu zamana kadar arabaya hiç bir şekilde dokunmadıysam sırf orjinalliği bozulmasın diyedir orjinalliğe çok ama çok önem veririm aracımda 4 komponent kolon var misal birebir orjinal yuvalara uyucak şekilde aynı ölçüde aldım ve orjinal cd 30 teybe anfi ile bağladım ki tesisatçım dedi bu teyip o kadar kaliteli değil yüzde yüz verim almak istersen adam gibi indash yada doubledin takalım dedim yok katiyen arabanın orjinalliğinden fedakarlık etmem orjinalliğinden ötürü performansdan biraz ödün vericeksek veririz dedim.. yoksa bende biliyorum teybi çıkartıp oraya uğraşmadan bir dounble din yada indash teyp takmayı yada lcd ekran takmayı ama arabayı kör etmenin bir anlamı varmı bu arabların her şeyi teybi beynide settings ayarlarıda teyibinden yapılıyor bunlar gittimi direksiyon kumandada uçuyor zaten arabadaki her şey iptal ayrıca bence arabada çok eğriti duruyor o tip şeyler hindistandaki oyalı boyalı arabalara benziyor üstte ekran altta ekran...
ama o dediğinizi ben çok ama çok araştırdım almanyadan hollandadan polonyodan çok insala temasa geçdim renkli ekran sorun değil ama her kez dvd falan oynatma işine gelince yabancıların bile bir bilgisi yok çok ayrıntılı o yüzden ben gene orjinalliği bozmadan tablet lcd alıcam orjinalden farkı yok üstelik ne kablo derdi var ne delme ne oyma şahane aşaya resmini koyucam tablet lcd ekranların cid ekran bende alıcakdım ama bss trizz ayarlarının çıkmadığını duyunca vazgeçdim dediğim gibi bende hafifden bir tesisat var ama teyp profesyönel bir teyp olmadığı için orjinal teyip yetersiz o yüzden farklı bir tarzda müzik dinledimmi direk tiz bass ayarlarını değiştiriyorum onu düşünerek benim için yarım yamalak dedimki öyle... ayrıca o geri sensörü ekranlı dikiz aynaları falan filan çok çin işi arap işi eğriti geliyor bana çok saçma hiç bir arabayada yakışmıyor bence..
bu arada tablet lcd örnekleri aşağıda
Teknik Özellikler :
CF/USB/SD/MMC Kart Okuyucu
CD-R/RW DVD±R/RW
DivX/AVI/VCD/SVCD/JPG desteği
Uzaktan Kumandalı
AV Çıkış Bağlantısı
2,5 Saat Batarya Kapasitesi
Koltuk Başlık Aparatı, Kulaklık ve Ayırıcı
12V Çakmak ve AC Adaptörü
Teknik Özellikler:
CF/USB/SD/MMC Kart Okuyucu
CD-R/RW DVD±R/RW
DivX/AVI/VCD/SVCD/JPG desteği
Uzaktan Kumandalı
AV Giriş / Çıkış Bağlantısı
2,5 Saat Batarya Kapasitesi
Çift Koltuk Başlık Aparatı, Kulaklık ve Ayırıcı
12V Çakmak ve AC Adaptörü

Buda Favorilerimden philipisin

Soketli DVD girişi olan ince tasarım
Akıllı Araç Montaj Seti ve SD kart yuvası
8,5'' LCD ekranlı bu tablet tarzı Philips PET831 Taşınabilir DVD Oynatıcı ile film ve müzik dünyasının büyüsü hayatınızda. Zero Bright Dot™ sayesinde optium ekran kalitesi elde edilir. SD kart yuvası ve Komponent Video çıkışıyla birlikte gelir.Aracınızda Ne Bir Kablo Ne Ek Bağlantı Ne Başka Görüntü Kirliliğine Yol Açar...
Üst düzey özellikler
DVD, DVD+/-R ve DVD+/-RW, (S)VCD, DivX® ve MPEG4 filmleri oynatın
DivX® desteğiyle, DivX®'le şifrelenmiş görüntüleri oturma odanızın rahatlığı içinde arabanızda izleyebilirsiniz. DivX® medya formatı, filmler, film fragmanları ve müzik ...
Picture CD ile JPEG fotoğraf dosyalarını paylaşın
Birden çok formatı destekleyen oynatma yeteneği, resimleri görüntüleyebilmenize ve birçok disk formatını oynatabilmenize olanak vererek en fazla disk ...
philipisin sitesinden alıntıdır ...
Bunlarda Tablet Pc Bunlarıda düşünüyorum