yeni astra teyp hakkında

aaa

Son düzenleme:
aaaa

Son düzenleme:
aaa

Son düzenleme:
aaa

Son düzenleme:
özgür ben bir cid buldum ama evli yani şifreli çocuğun dediğine göre fabrikadan sıfır alınmış hiç arabaya takılmamış ama üstünde hırsızlığa karşı koruması varmış onu kırabilirmiyiz bir yerde ben alırsam

aaa

Son düzenleme:
kırmak kırmakdır o konuda bir fark edermi :) sanmam

şu ople şikayet mektubu yazıcam dur hatta yazıyım bizi böyle ebaylarda süründüyorlar parçaları getirtmeyip :) her kez yazsın bence belki bir etkisi olur

bbb

Son düzenleme:
özgür arkadaşın CİD ekranını aldım ve taktırdım. Herkese tavsiye ederim gerçekten arabanın havasını değiştiriyor. yanlız bir sorun var sanırım, ekran ingilizce. taktıran arkadaşlar acaba bu konuda bilgi verebilirler mi?:good:

özgür arkadaşın CİD ekranını aldım ve taktırdım. Herkese tavsiye ederim gerçekten arabanın havasını değiştiriyor. yanlız bir sorun var sanırım, ekran ingilizce. taktıran arkadaşlar acaba bu konuda bilgi verebilirler mi?:good:

Aslında ekran türkçe oluyorda klima kontrol ünitesi ile uyuşmadığından tekrar ingilizceye dönüyor. Eğer türkçe kalmasını isterseniz klimanın kontrol tuşlarının olduğu kısmı değiştiririz hep türkçe kalır dediler. Tabii o kısmın yenisine (bende dijital) büyük ihtimal ekrandan hatta konsolun tümü kadar para isterler. Bence buda içindeki epromdan kaynaklanan bir olay. Yani yeni opellerin klima kontrol ünitesindeki epromu eski olana kopyalayabilsek bu sorunda çözülür ama şimdilik ingilizce kullanmaya devam.
Bu arada ekran olayını kimseye önermiyorum. Bu kadar para harcadık getirdik, taktırdık ancak bu kadar basit menülere grafik ekran çokmuş bile. Evet arabanın havasını değiştirdiği doğru ancak bu kadar basit ve gösterişsiz menülere baktıkça verdiğim paraya acıyorum. Opelede yazık diyorum, en üst model teybini bile alsak dvd oynatmaması, hatta opsiyonel bir tv seçeneği bile koymaması, aslında aynı ekranda bir çok bilgiyi neredeyse bilgisayar gibi kontrol ettirebilecekken 4 tane menü koyması çok yazık bir şey

Geri