dvd 90 da dvd izlenmiyormuş dvd 90 nın dvd olmasındaki neden navigasyon dosyalarının dvd formatında olması yani dvd filim falan oynattığı yok nav70 e gelince almanyadaki adam hani tam full bir şekilde işlevsel kullanmak istiyorsan nav70 taktırt dedi yoksa navigasyondan taktırt demedi
ben sana katılıyorum zevk meselesi mesela arkadaş yaptırtmış çok hoş güzel duruyor ama dediğin gibi zevk meselesi benim cid ekran istememdeki esas neden menün renkli olması değil ordan dvd filim klip v.b izleye bilmek
bir başkasına renkli ekranda yetebilir tercih meselesi saygı duyarım.. ama şu varki benim arabamda inceden hafif bir tesisat var çıtırdan 4 component takım bir anfi bağladım orjinalliğini bozmadan orjinal yuvalarına ve her müzikde sık sık müzik ayarlarıyla oynuyorum yani her halukarda bir cid ekran benim için yarım yamalak olucakdır ama dediğin gibi sonuçda normal kullanan biri bir kere ayar yapar tamamdır onun için
ben açıkcası çözümü buldum gibi avrupada tablet ekranlar çıkdı şimdi çok güzel ince sade tablet şeklindeler mmc sd usb girişleri mevcut kendi hafızalarıda var kablosuz pilsiz 3 saat rahat çalışıyor istersen arabanın çakmaklığındanda çalıştırabilirsin kablo olmasın dersen kendinde çalışır süper bir olay istersen minik çerçeve gibi masana koy arabana koy her yere uyuyor
türkiyede lava firması getirti ama pahalı henüz biraz ucuzlasın ve gelişmişleri gelsin 5-6 saat şarjda çalışanları gelicek yakında onlar şahane işde tertemiz kablo derdin yok o yok bu yok cd derdin yok her yere kolaycana koyma imkanı monte etme derdin yok... ben onları bekliyorum biraz daha fazla markanın tablet lcd leri girsin piyasaya fiyatlar çeşitlilik artıcak
tam bilgi ekranın önüne koyucam orda malum ufak bir girinti var oraya oturtucam işim bitimide alıcam torpidoya atıcam yada cebime koyucam kafamda şu anda o var..