yeni astra teyp hakkında

Daha öncede dediğm gibi sıra artık DVD ve TV olayında :) çok yordu beni bu iş ama deydi mi hala bilmiyorum. İzmirde bu işin üstadları var bunu biliyorum.

özgürfree nasıl çözdün olayı. bir bilgi versenn

sta
o kadar bilgim yok ama dvd olduğuna göre okur mantığıyla düşünüdüm
sadece player olması yeterli degil... bir adet codec destekli media player olması lazım ki o da yazılımla atılıyor ama o yazılımın da mevcut işletim sistemine uyumlu olması gerekiyor... aynı xp de calışan bir programın vista da calışmaması gibi...ya da cep telefonuna yukledıgın her dosyayı acamamak gibi...

ustalarda bitiyor doğru adamı buldun mu yapamayacakları iş yok şu memlekette İzmirde olup da bu işe bulaşan varsa beni bulsun ben yardımcı olmaya hazırım. Herkese selamlar.

Arkadaşlar dvd 90 navi 'nin girişlerini yani arakdan görüntüsü olan varmı elinde cd30 mp3 den farklı olduğunu söylüyorlar.

ozgur arkadaşım cid ekranı sipariş aşamasındayım fakat bu çerceve olayını servistenmi sipariş veriyoruz.++ ekstra kabloya vs. ihtiyacımız varmı? bu konuda tecrübeli bi arkadaşımız olarak cevap verirsen sevinirim.

fehim arkadaş
ne kadara nerden almayı planlıyorsun bilgi verirsen memnun olurum

fehim arkadaş
ne kadara nerden almayı planlıyorsun bilgi verirsen memnun olurum

ebayda 2 tane vardı, biri 290 euro diğeri, 326 euroya gitti.zorladım 326 euroya kaptırım.nasip olmadı.:cry:

ebayda 2 tane vardı, biri 290 euro diğeri, 326 euroya gitti.zorladım 326 euroya kaptırım.nasip olmadı.:cry:
Ekstra kabloya felan ihtiyacın yok sadece ekranı getirt ama dikkatli ol ekran illaki sökülen ekrandan sıfırlanmış olsun bide ebaydan alcaksan mutlaka paypal ile satış yapan bi satıcıdan al paran uçmasın feedbackleride iyice incele mümkünse almancı bi akrabanın adresine yollat yoksa burda gümrüğe takılma ihtimalide var haberin olsun. Bol şanslar... Bide çerçeveyi şimdiden sipariş ver 20-25 günde anca geliyo :)

Geri