Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşım seninle aynı düşünceleri taşıyoruz anladığım kadarıyla, ancak ben aracıma daha yeni kol dayama, cruise control takdırdım. masraflarım oldu. o yüzden bu işi biraz erteleyeceğim. bu dediklerini yaparsan maliyetler, işçilik, nerede yaptırdığın konusunda bilgilendirmelerini bekliyorum.ben aracıma en kısa zamanda taktıracağım açılışta felan opel logosu çıkıyo çok güzel bir görüntüsü var. Ayrıca daha sonra dvd 90 da getirtmeyi düşünüyorum o zaman film keyfide başlayacak...
Bende cd30 mp3 var malum cosmoda olan o ekran grafik ekran dediğimiz o turuncu ekran. Bir şekilde benim renkli ekranı kendi aracıma taktırıp test etme imkanım oldu. Açılışda opel logosu felan çıkıyor animasyon var yani, ayrıca tüm menüler bir anda renkleniyor yani turuncu felan değil. Ekran işi bana 300 € malolacak ama beklemek gerekiyor. Bende aracın içine lcd düşündüm ama sunroof olduğundan olmadı. Başlık demirlerine tutturulan ve ortada duran dvdler var ama Türkiyede yok tabi belki ondan olabilir. Dvd navi 90 da buldum ama piano black dediğimiz renk olmadığından şimdilik o iş yattı. Ekranı taktırdığım gün resimleri sizlerle paylaşacağım ama sanırım 20-25 gün sonra...Ben servise gittiğimde sormuştum bana şöyle demişlerdi. Ekranlar standart ( yani renkli LCD ) ama türkiyedeki modellerde naviğasyon olmadığı için teyp ve diğer bilğiler için erkran turuncu da kalıyor.
Bende cd30 mp3 var malum cosmoda olan o ekran grafik ekran dediğimiz o turuncu ekran. Bir şekilde benim renkli ekranı kendi aracıma taktırıp test etme imkanım oldu. Açılışda opel logosu felan çıkıyor animasyon var yani, ayrıca tüm menüler bir anda renkleniyor yani turuncu felan değil. Ekran işi bana 300 € malolacak ama beklemek gerekiyor. Bende aracın içine lcd düşündüm ama sunroof olduğundan olmadı. Başlık demirlerine tutturulan ve ortada duran dvdler var ama Türkiyede yok tabi belki ondan olabilir. Dvd navi 90 da buldum ama piano black dediğimiz renk olmadığından şimdilik o iş yattı. Ekranı taktırdığım gün resimleri sizlerle paylaşacağım ama sanırım 20-25 gün sonra...
selam arkadaşlar. yeni astranın yurt dışı versiyonlarında renkli ekranlı olanları var. navigasyon flanda var bildiğim kadarıyla. ve o renkli ekran sanki arabayı çok daha güzel yapıyor. sitelerde gördüğüm kadarıyla o teybin kodu CD70. bunu türkiye de taktırtabilirmiyiz. ön hazırlığı varmıdır acaba arabada. yetkili serviste varmıdır. bu konuda bilgisi olan arkaşlar varsa çok sevinirim