Yedek lastik adı.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CARBON95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yedek lastiğin adı nedir ?

• Benim bildiğim okunduğu gibi yazılan İSTETME

Oy: 0 0.0%
  • Yahu kırk yıllık İSTEPNE'ye yeni ad arıyolar.

• Birde bunun İSDETME hali var.

• Kullanılan toplam oy
    36
Birde meşhur badanaj vardır :D

Vites yerine FİTES'e ne demeli? Peki ya Debriyaj yerine DEBRAJ ? :D

bagaç

İngilizce/Türkçe bilgime çok güvendiğim halde geçen gün lastik satan bi dükkanda acayip tökezledim.
Bridgestone kelimesini Türkçe'ye çeviremedim ya la... Adamın karşısında kem küm ettim. Ne diyor bu kamil demiştir :maden:

BRİDGİSTON diyen BRİDSTON diyen direk yazıldığı gibi okuyan var komple...
Galiba en doğrusu Bridston :D

İngilizce/Türkçe bilgime çok güvendiğim halde geçen gün lastik satan bi dükkanda acayip tökezledim.
Bridgestone kelimesini Türkçe'ye çeviremedim ya la... Adamın karşısında kem küm ettim. Ne diyor bu kamil demiştir :maden:

BRİDGİSTON diyen BRİDSTON diyen direk yazıldığı gibi okuyan var komple...
Galiba en doğrusu Bridston :D

bıriçston diye okunmuyor mu ? taş köprü diye ayrı ayrı çeviriyorum ben ama tüm olarak manası ne bilmiyorum :D

bıriçston diye okunmuyor mu ? taş köprü diye ayrı ayrı çeviriyorum ben ama tüm olarak manası ne bilmiyorum :D

Ingilizce bilen bir insan briçston diye okuyabilir ama türkçe ye uyarlayip okursak bridston dur bence

Rahim AVCI
MALİ MÜŞAVİR
KONYA

Ya son anda aklıma geldi artık bir çok araç firması millet bu yedek tekerin adı ne derdi olmasın diye araçlarına koymuyorlar bile :D

Ya son anda aklıma geldi artık bir çok araç firması millet bu yedek tekerin adı ne derdi olmasın diye araçlarına koymuyorlar bile :D

Bende cikarmak istiyorum stepneyi arabadan. Hem canli bomba hemde bosa agirlik. Ama ya lastik yarilirsa ?

Tapatalk.

Geri