Yedek Anahtar Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DV-011
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DV-011

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam aklıma takılan bir soru var. Yedek anahtar ile sadece kontağı açıp kapatabiliyorum, kumandası aracı açıp kapatıyor ama anahtar ne kapıları nede bagajı açmıyor acaba benim anahtardamı anormallik var yoksa yedek anahtar olduğu içinmi ayrıca anahtar orjinal yedek yani sonradan yapılan yada alınan değil.

kapıları açması lazım benim bildiğim ayrıca aracı çalıştırması gerek ...yedek anahtarla çalıştırırken sorun oluyormu?

Eger anahtar hic kullanilmadiysa pilini kontrol etmek faydali olabilir. Genelde 70000 bakiminda ya da 2 yil icerisinde anahtar pilleri degistiriliyor.

anahtar pilinde sorun yok kumanda çalışıyor arabayıda çalıştırıyor ama, kumanda dışında manuel olarak arabayı anahtar yuvasından kilitleyip açamıyorum anahtar dönmüyor ama kontakda çalışıyor.

yedek anahtar normal anahtarla aynı özelliklere sahiptir.gözle karşılaştırın kesimde bir fark varmı diye..

ama sorunda garip gerçekten yedek anahtar arabayı çalıştırıp kapıları açmıyorsa orjinal anahtar kapılarda dönüyorsa sorun kapıdamı anahtardamı hangisinde çözemedim...

bence bu anahlatlar immobilize olduğu için bu anahtar bu devreti tanımıyo yapacağın şey anahtarı kontağa tak kapını kapat kilitleme düğmesine bas anahtarın chip bilgileri yüklenir denemeni istiyorum ve çözüm olacağına inannıyorum

birde bagajı extra kitliyormu ona bak bir uk ile kilitlenir birde anahtarla extra ozaman uk ile açsan bile bagaj açılmaz kitliyorsa bir önce dediğim yap düzelir

anahtarındiş kısımında erime aşınma bozukluk vardır;)

bagajıda açmıyor anahtar, ama kumanda açıyor. anahtar arabayı çalıştırıyor ama kapılarıda açmıyor, bende anlamadım aşınma olsa kontakdada dönmez. bakalım bide dediğin gibi anahtarı tanıtayım birde öyle deniyeyim.

anahtarındiş kısımında erime aşınma bozukluk vardır;)

:good: :good: :good:

Geri