yaw sitenin en kucugu ben miyim

bende sene sayıyordum senin gibi ama benim 6 ayım kaldı geçer 4 sene ne dirkii...

aramıza hosgeldin.gecer o 4 sene cabucak.bende sabırsızlıktan ölürdüm ama şimdi 2 saat trafikte takılı kalmak arabadan bile bıktırıyor insanı:)

yokyok bıkmıyor isterse 3 saat olsun burak abi hayırdır yaşlanıyormusun ne :D:D valla ben arabanın içinde vakit geçirmekten memnunum :)

walla ehliyetim bi alıyımmdeil 3 saat 13 saat beklemek isterim asla bıkmam araba sürmekten... :)

Yawrular cogalmaya baslıyor...(((: Gelecegin polis cewirmesinden gecicek olan nesil...((:

Hoş Geldiniz

volkan herkese abi demen gerekmiyo :)henüz buraya yazmamış ama bizim bi CENGİZ ÇEVİK var kalipracı :) kendisi abim olur sen ona AMCA da diyebilirsin:kop:

madem cok ıstıyorsun bır gun buusalım ve ben sana opel vectra sevdasını ıyıce asılayım ne dersın

hoşgeldin zaman çok hızlı geçiyor 4 sene ne ki

ne gunlerdı o gunler kucuk yaslardan berı hep 2-3 arabamız olurdu bırısı hep evde dururdu hep ben gezerdım onla babam ısten gelmeden eskı yerıne koyardım arabayı. hatta bırkeresınden tamponu surtmustum hemen garaja koydum o anda musterı geldı satın aldı arabayı:) yoksa babam anlardı
Allah herkesın babasına uzun ömur ve bol kazanç nasip eylesın onlar olmasa buralara gelemezdık

Geri