yaw sitenin en kucugu ben miyim

bu arada ehliyete daha 3 yıl kaldı offff bu gun polisten zor yırttım artık rahatca gezmek istiyorum arabamla

bana demesende olur bnm öyle takıntılarım yok :) ama işin düştüğü zmn bişi diyemiycem :)

amin abi amiin inşallah dedigin gibi olurda bende bi vectra ya binerim ileride
Yaklaşık 12-13 sene evvel yaz günü, İstanbul'da Anadolu Hisarına doğru yola çıktık. Pazar günü trafik kalabalık, adım adım gidiyoruz. Altımızda 82 doğan. Karşı şeritten fırlayan B kasa vectra bize çarpacak sandık. Ok gibi fırladı, önündeki aracı sollayıp şeridine girdi. Şaşırdık. Altımızdaki araçla biz yapsak yarı yola gelmeden karşı şeritdeki araçla burun buruna geliriz. Arabadaki arkadaşlar birbirimize baktık. Daha evvelden A kasanın hayalini kurarken bir de karşımıza B kasa çıkmıştı. Zamanla, sıfırı olmasa da ikinci el de olsa şu an ikisine birden sahip olduk. Sabır. Sen görevini yap oku, çalış, özellikle kul hakkı yeme, karşılığını mutlaka alırsın.

Yaklaşık 12-13 sene evvel yaz günü, İstanbul'da Anadolu Hisarına doğru yola çıktık. Pazar günü trafik kalabalık, adım adım gidiyoruz. Altımızda 82 doğan. Karşı şeritten fırlayan B kasa vectra bize çarpacak sandık. Ok gibi fırladı, önündeki aracı sollayıp şeridine girdi. Şaşırdık. Altımızdaki araçla biz yapsak yarı yola gelmeden karşı şeritdeki araçla burun buruna geliriz. Arabadaki arkadaşlar birbirimize baktık. Daha evvelden A kasanın hayalini kurarken bir de karşımıza B kasa çıkmıştı. Zamanla, sıfırı olmasa da ikinci el de olsa şu an ikisine birden sahip olduk. Sabır. Sen görevini yap oku, çalış, özellikle kul hakkı yeme, karşılığını mutlaka alırsın.

cok tesekkur ederim abi benden elimden geleni yapıyorum zaten aklımda VECTRA hayali olmasa okumak zor gelir ama ilerde o arabayı aldıgımı hayal edince okuma hevesi dusuyor içime :rolleyes:

valla bende ehliyetsiz çok kullandım uzun yolda şehir içinde ama şimdi düşünüyorumda çok çok büyük risk almışım babamda öyle tabiki ehliyeti almadan bana arabayı verdiği için. Ehliyetsiz araba kullanmak gerçekten çok büyük risk Allah korusun hapisliğe kadar cezası var. Ama şu da var o zamanlar araba kullanmasam şimdilerde acemi olurdum sanırım. Birde ben 9 yaşlarındayken arabayı çalıştırırdım arabayı viteste unutmuşum en son hatırladığım aynadan baktığımda babamın arkamdan koşuşuydu:D

:D cok sukur bi kazam olmadı benim babam cogu yere verir aslında ama yinede cok dikkat ediorum polis gormesin die yasım kucuk ama boyum uzun fazla dikkat cekmiyorum

ben yaklaşık 9 enedir kullanıyorum ehliyetliykende ehliyetsizkende daha hiç polis durdurmadı Allah şükür:D Ama hala polis gördüğümde korkuyorum (ehliyetsiz zamanlarımdan kalma sanırım:D)

Geri