yaw sitenin en kucugu ben miyim

aynen dmekki aynı yollardan geçmişiz ama ben 9 yaşımda otobüs yerine babamın o zamanki tek mal varlığı = km Broadway nı sürüyordum:))

genç arkadaşım bak ben bu araba sevdasından okulumu yarım dönem uzattım.. araba gerçekten mükemmel bir zevk ve bir araç, sende bu zevki tadında yaşarsan çok eğlenceli olur ama yinede bu günlerinin değerini bil güzel günlerdir:)

bu arada sakın arabayı kaçırma bak demesi benden:))

bende 7 yasında reno 12 suruyordum ama o gunlerden beri tek favori arabam vectra dır bnm ne ferrari ne mercedes ne bmw olene dek VECTRAAA

madem cok ıstıyorsun bır gun buusalım ve ben sana opel vectra sevdasını ıyıce asılayım ne dersın

KAYSERİDEYİİM COOK İKRAMA GECER GERCEKTEN VECTRA KAZINMIS ZATEN BEYNİME Bİ VECTRA ALANA KADARDA CIKMAZ AKLIMDAN :good:

Olsun kardeş üzülme 14 yaşında olsanda sen Kayserilisin:)

oncelikle hos geldin bence araba gercekten cok guzel bi sevda ancak kurallara uymak sartıyla trafiğe kapalı alanlarda kullan ancak trafiğe cıkma bence bu riski almaya değmez helede 1 yıl kalınca duran araba adama batar ama kendine dikkat et

Üzülme akıl yaşta değil baştadır. Bu sitede sen ve senin yaşdaki arkadaşlara da yer var. Hoş geldin kardeşim.

Hoşgeldin kardeşim, önemli olan internette okadar sapkın siteler varken en azından güzel bi ortamı bulman. Bu arada da kayseri mevcudu gitgide artıyo :D

hosgeldın

KAYSERİDEYİİM COOK İKRAMA GECER GERCEKTEN VECTRA KAZINMIS ZATEN BEYNİME Bİ VECTRA ALANA KADARDA CIKMAZ AKLIMDAN :good:[/

kayserının bır ılcesının kaymakamlık makam aracı ıdı vectra yıllarca benım hayalımı susledı tek hayalım arabam olursa vectra olsun dıyerdı sımdı o arabaya sahıbım ve bundan sonra baska model bır arabayada bınemem umarım sende hayalıne surmeye degıl sahıp olmaya ulasırsın

ne gunlerdı o gunler kucuk yaslardan berı hep 2-3 arabamız olurdu bırısı hep evde dururdu hep ben gezerdım onla babam ısten gelmeden eskı yerıne koyardım arabayı. hatta bırkeresınden tamponu surtmustum hemen garaja koydum o anda musterı geldı satın aldı arabayı:) yoksa babam anlardı
Allah herkesın babasına uzun ömur ve bol kazanç nasip eylesın onlar olmasa buralara gelemezdık
amin amin

amin abi amiin inşallah dedigin gibi olurda bende bi vectra ya binerim ileride

Geri