yaw sitenin en kucugu ben miyim

Vay be bi an gözüme 14 yaşımdaki halim geldi

vay yavru çekirgelerim gelmiş :D hoşgeldin çekirge :)

:) :)

hoj geldin aramıza ..! allah daim eyler inşallah..!

:kop: :kop: :kop:

babamdan anahtarı alıp 10 metre öteki yıkamacıya arabayı götürmek hayatımın anlamı, en keyifli anım, başka boyutlara geçtiğim zamanlardı senin yaşındayken:D gerçekten zevkli oluyodu.. baba arabayı çalıştırıyım mı derdim verirdi anahtarı koşa koşa ondan önce aşağa inerdim muhamuha.. sonra kuzenle abi ben 4. vitese attım geçen düşünebiliomusun flan gibi sözler:D tadı unutulmaz zamanlar.. ehliyeti beklemek ayrı bi duygu ne diim hem acısını çek hem tadını çıkar yiğen.. büyüde gel demiycem çünkü ben bu işe 9 yaşımda başladım hemde otobüs kullanarak ehuehu:D ( 302S yani turbooo S:D ) iyi takılmalar sana..

aynen dmekki aynı yollardan geçmişiz ama ben 9 yaşımda otobüs yerine babamın o zamanki tek mal varlığı = km Broadway nı sürüyordum:))

genç arkadaşım bak ben bu araba sevdasından okulumu yarım dönem uzattım.. araba gerçekten mükemmel bir zevk ve bir araç, sende bu zevki tadında yaşarsan çok eğlenceli olur ama yinede bu günlerinin değerini bil güzel günlerdir:)

bu arada sakın arabayı kaçırma bak demesi benden:))

aynen dmekki aynı yollardan geçmişiz ama ben 9 yaşımda otobüs yerine babamın o zamanki tek mal varlığı = km Broadway nı sürüyordum:))

abi bizdede o dönem reno fairway vardı.. babam hep çok yakıo derdi o araba için:D neyse bigün öğret die tutturdum babama.. indik aşağa çalıştırdık hadi git dedi.. gazı köklüorum köklüorum gitmio araba.. inince dedim babama acaba vitese mi takmak gerekiyodu diye:D o da ha şunu bileydin dedi.. neyse bi kaç gün sonrada istanbul yenikapı otobüs durağında otobüsü kullandırdı bana:D sonraki dönemlerde bizdede broadway oldu 4 5 tane gelip geçmiştir hatta alıp satıodu babam değer kazanıodu o zamanlar:D bide vadeli fiyattan alıp peşin satıodu, hürriyet pazarlamadan:D neyse ben otobüste biletçilik yapıodum bazen ufakken duraklarda ileri alıodum otobüsü öndeki otobüs servise gidince:D sonra broadwaye oturunca çok basit geliodu bana bunu kullanmakta ne var diodum.. ama boy biraz problemdi.. otobüste koltuğun ucuna oturdunmu problem olmuyodu

:)) o zamanlar broadway acayıp lükstü çünkü piyasada böyle çok çeşitler yoktu.. o zamanki arabayı kullanmaktan aldığım zevki hatta çalıştırmaktan aldğım zevki şimdi hiçbir araban alamıyorum nasıl bir hevesle başladıysak bu yola artık:))

bu arada faiweyler 1.6 olduğu için çok yakıyordu:)) ben hatılıyorum babam 10 milyon fark verip fairwey almak istemişti ama bayi bu araba tuutlmaz sen bunu salla demişti:))

arabayı kaçırmadığın,kendine&ailene&çevrene zarar vermediğin sürece araba çok büyük keyif verir sana,aramıza hoşgeldin...

bende taaa 6 yaşında başlamıştım araba sevdasına..camel trophy ve dakar rally kasetlerim vardı,video ya takar babamla izlerdik:D

bende 15 yaşımda willys tuzla jeepiyle başlamıştım araba sevdasına ama o zamanlar trafik yoktu o yüzden ehliyet soranda yoktu o yüzden sizden daha şanslıymışım ben demekki

Geri