Yardım....

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ceren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi katılmıyorum sana :)

İstanbulun şoförü ankaranın şoföründen daha saygılı diyorum. en azından yol veriyorlar, inatlaşmıyorlar. ben işim gereği 15-20 günde bir istanbula gidiyorum , ordakileri de gözlemliyorum. Bizim Ankarada öylemi? adam araya girme diye gaza yüklenir, yol vermez, sol şeritte 50 ile gider, yol istersin, selektör atarsın , aynadan cins cins sana bakar, önüne gelenle kapışmaya çalışır. arabadan çöp atar, kapıyı açar yere tükürür vs.

İstanbul mu Ankaramı ?

KOLERAX' Alıntı:
kızma ama istanbulda araba kullanmamak en iyisi bence

bari eski kasa (corsa B ) al, yeni kasaların galiba hepsi Easytronic şanzuman, Otomatikleştirilmiş manuel şanzuman... amiyane tabirle " Doğan görünümlü Şahin" :)

ceren' Alıntı:
2. el alcam acemilik bi bitsin bi kaç sene kullanım corsa mı sonra bakarız bi çaresine...

prince baba nasıl sağlam mıdır o şanzuman yada sen olsan yaptırırmıydın?

1500 ytl'ye otomatik şanzumandan bahsediyorsun galiba? biz camiadan 2 kişinin aracına taktırdık, memnunlar. şikayet duymadım. ben olsam taktırırdım. zaten Astranın otomatik şanzumanları çok sağlam

faithless1905' Alıntı:
prince baba nasıl sağlam mıdır o şanzuman yada sen olsan yaptırırmıydın?

malesef ist oturuyorum senelerdir hobilerimden biri olan araba kullanmak için taşınamam arkadaşlar ama şöle yaparız ş.içinde arabaya çok ihtiyacım yok zaten güzel paylaşımlarınız oluyor bende gelirim ist dışında kullanmaya çalışırım napalım...:pon:

arkadaşım benim araba otomatik vites ama düz vitesi değiştirmesi çok rahat bence, tabi zevkler ve renkler tartışılmaz. Tabii trafikle aşır neşir olacaksan rampalı yerlerde fazla zaman harcıyorsan otomatik uygun tabi fazla gaza yüklenmeden biraz arabaya hız vereceksin sonra sabitlediğin zaman ayağını yakıtta düz vitesin yaktığı kadar yakar...

:good: teşekkür ederim...

Geri