yardım kene soktu galiba..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçmiş olsun kardeşim...

Geçmiş olsun...
Sağlık bakanlığı bir video hazırlatmış, kene nasıl geliyor nasıl yapışıyor ve ne şekilde çıkarılmalı.Tabi burdaki kene kırım kongo cinsi değil zararsız olmalı.
linki : http://www.youtube.com/watch?v=X69KVVczzqE

geçmiş olsun kardeş...buna şükür...aman böyle bişeyde ihmalkar davranmayalım...

Benimi kovduracan buralardan :D. Ama çok merak ettiysen özelden yazarım sana :kop:

Abi Banada Atsana

Bu Arada Arkadaşı mGEçmiş OLsun NE adamsın YAaa KAyısı Toplamak için ağaca çıkmış bi kayısı alana kene hediye flnmıydı:D:D hadi geçmiş olsun

Geçmiş olsun...Yaw kene'ye bak koca ülkenin kabusu oldu ya...

Abi Banada Atsana

Bu Arada Arkadaşı mGEçmiş OLsun NE adamsın YAaa KAyısı Toplamak için ağaca çıkmış bi kayısı alana kene hediye flnmıydı:D:D hadi geçmiş olsun

yaneymiş o msj banada atın:D:D

isteyen varsa kayısı göndereyim ama keneli kayısı :D:D:D

daha bugun bana yakın bir ilçeden 1 kişi hayatını kaybetti kene ısırdıktan sonra 3-10 gün arasında kan testi yaptırılması gerekli hemen belli olmuyor.Hastalıga şahit olan doktor arkadaşlarım var ve inanılmaz bir şekilde iç organlarda kanama ve deride kan oldugunu söylüyor hatta hatta insanın saçlarının dibinden bile kan geldiğini söylüyorlar.Bulundugum yerde o kadar çok kene ısırılması vakası oluyorki artık evden dışarı çıktıgımda daima üzerimde kene arar oldum.İnşallah herhangi birşey olmaz.Geçmiş olsun

Fıkra gibi :)

Geçmiş olsun o zaman...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri