Yan sinyallerin parka bağlanması???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bırakın bence bu şahinlerden kalma fikirleri elin oğlu lcd kapıyı bulmuş bizim yapabildiğimiz bu olmalı türk mühendislerinin ürettiği xenon far sistemi bizi gururlandırdı :)

tabiki bunlar zevk meselesi

Çamurluk sinyalinden bahsediyorum.Çok hoşuma gidiyor.Ben en kısa zamanda bi elektrikcinin yanına uğrayayım.

Evet arkadaşlar bu konu hakkında detaylı bilgisi olan yokmu?

daha ne bilgisii istiyosun?? git bi elektirikçiye 2dk da halleder yukarıda da yazmıştım ztn

daha ne bilgisii istiyosun?? git bi elektirikçiye 2dk da halleder yukarıda da yazmıştım ztn
İyi de arkadaşım, bi elektrikçiye hallettirmeyi herkes bilir değil mi? Ben elektrikçiye yaptırmak istemiyorum kendim yapmak istiyorum. Şurada yapılışını bilen varsa bir anlatsa. Ya da bağlantı şemasını çizebilecek biri varsa çizse de gönderse, biz de yapsak.

Ben de geri vitese taktığımda arka lambalarla beraber arka sinyallerin de sürekli yanmasını istiyorum böylece daha çok ışık verirler.

Ben de geri vitese taktığımda arka lambalarla beraber arka sinyallerin de sürekli yanmasını istiyorum böylece daha çok ışık verirler.

otobüs gibi olur geri vitese takıca dörtlüler yanıyo aslında güzel fikir :good:

İyi de arkadaşım, bi elektrikçiye hallettirmeyi herkes bilir değil mi? Ben elektrikçiye yaptırmak istemiyorum kendim yapmak istiyorum. Şurada yapılışını bilen varsa bir anlatsa. Ya da bağlantı şemasını çizebilecek biri varsa çizse de gönderse, biz de yapsak.

parklardan paralel bi kablo çekip sinyallere baglıyosun bu kadar başka bişeyi yok.

parklardan paralel bi kablo çekip sinyallere baglıyosun bu kadar başka bişeyi yok.
iyi de, bu durumda sinyal verince nasıl olacak? sürekli yanar yandaki lambalar, belli olmaz sinyal verildiği. Benim arkadaşım yaptırmış bir yerde, sinyal verdiği zaman yanıp sönüyor, sinyali kapatınca devamlı yanıyor. Bu nasıl yapılabilir?

Geri