bırakın bence bu şahinlerden kalma fikirleri elin oğlu lcd kapıyı bulmuş bizim yapabildiğimiz bu olmalı türk mühendislerinin ürettiği xenon far sistemi bizi gururlandırdı 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi de arkadaşım, bi elektrikçiye hallettirmeyi herkes bilir değil mi? Ben elektrikçiye yaptırmak istemiyorum kendim yapmak istiyorum. Şurada yapılışını bilen varsa bir anlatsa. Ya da bağlantı şemasını çizebilecek biri varsa çizse de gönderse, biz de yapsak.daha ne bilgisii istiyosun?? git bi elektirikçiye 2dk da halleder yukarıda da yazmıştım ztn
Ben de geri vitese taktığımda arka lambalarla beraber arka sinyallerin de sürekli yanmasını istiyorum böylece daha çok ışık verirler.
İyi de arkadaşım, bi elektrikçiye hallettirmeyi herkes bilir değil mi? Ben elektrikçiye yaptırmak istemiyorum kendim yapmak istiyorum. Şurada yapılışını bilen varsa bir anlatsa. Ya da bağlantı şemasını çizebilecek biri varsa çizse de gönderse, biz de yapsak.
iyi de, bu durumda sinyal verince nasıl olacak? sürekli yanar yandaki lambalar, belli olmaz sinyal verildiği. Benim arkadaşım yaptırmış bir yerde, sinyal verdiği zaman yanıp sönüyor, sinyali kapatınca devamlı yanıyor. Bu nasıl yapılabilir?parklardan paralel bi kablo çekip sinyallere baglıyosun bu kadar başka bişeyi yok.