Yan sinyallerin parka bağlanması???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mayday
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi de, bu durumda sinyal verince nasıl olacak? sürekli yanar yandaki lambalar, belli olmaz sinyal verildiği. Benim arkadaşım yaptırmış bir yerde, sinyal verdiği zaman yanıp sönüyor, sinyali kapatınca devamlı yanıyor. Bu nasıl yapılabilir?

bak kendin de diosun işte, arkadaşım yaptırmış diye..

bencede üstteki arkadaşların dediği gibi, elektrikçiye gidip 5-10dk'da yaptırsan daha mantıklı olur..

hatta elektrikçinin yanında durup, yaptığı işlemleri de iyice anlayıp buraya yazabilir ve güzel bi paylaşım sağlamış olursun...

İyi de Efe ben kendim yapmak istiyorum. Gidip yaptırmak en kolayı ama ben bu tür işleri kendi başıma yapmaktan keyif alıyorum. Bilen varsa söylesin diye sordum. Yok bilen çıkmazsa, arkadaşın arabayı söküp bakıcam şemasını çıkarıcam sonra kendim yapıcam.

Arabanın iç ışıklarını LED yaptım, onları bile gidip satın almadım, eskileri kırdım ledleri döşedim yaptım, plaka ışığımı led yaptım kendim yaptım, park sensörü aldım kendim deldim taktım. Bilmem derdimi anlatabildim mi?

anladım tabi ama ne biliyim işte sende haklısın bi yerde ama bu konuya cevap yazanlar hep aynı kişiler..

bakıp cvp yazmayanlar da bilmediğine göre, herkesin ortak fikri bi elektrikçiye gitmen...

bu arada, arabana yaptığın çalışmaların foto'larını koyarsan güzel olabilir..

senden esinlenip araçlarında böle uygulama yapmak isteyen üyeler çıkabilir, sende yardımcı olursun işte..

Bir umut işte belki çıkar birileri "şöyle yapılıyor" der diye bekliyorum ama nafile heralde.

Park sensörünün takılışını koymuştum zaten, sabitlenmesini de isemiştim ama gerekli görülmedi heralde ki sabitlenmedi. led li iç lamba yapımını da koyacaktım ama vakit bulamadım fotoğrafları düzenlemeye. Park lambasını da yaparken fotoğraflayıp koyarım.

Benimde bi kere Vectranın pLaka aydınLatmasının sağdaki Led Sellektör yapıyordu gidiciydi :D Söktüm KompLe bi taban LeyimLedim. birazda sağLamLaştırdım şimdi sapa sağLam :)

Bir umut işte belki çıkar birileri "şöyle yapılıyor" der diye bekliyorum ama nafile heralde.

Park sensörünün takılışını koymuştum zaten, sabitlenmesini de isemiştim ama gerekli görülmedi heralde ki sabitlenmedi. led li iç lamba yapımını da koyacaktım ama vakit bulamadım fotoğrafları düzenlemeye. Park lambasını da yaparken fotoğraflayıp koyarım.

şimdi arkadaşım çamuluk sinyallerine ztn sinyal görevini gören bi kablo hali hazırda çekili ztn sen bier tanede parklardan paralel çekip çamurluk sinyaline giren kabloya baglıyosun olup bitiyo

parklar açıkken direk yanıyolar sinyal verdigin zamanda sinyal verdigin taraf yanıp sönüyo.başka bişey yapmana gerek yok...

Geri