Yan citalari nasil sökerim?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan appi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

appi28

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
29 Mar 2007
Mesajlar
288
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
50
Slm arkadaslar,ben arabamin yan citalarini söküp boyamayi düsünüyorum ama nasil söküldügü hakkinda bi fikrim yok,nasil yapicam?simdiden herkese tsk
 
O çıtaların arkasında kızaklı bi sistem var, o kızaklı sistemin üzerinde de çıtayı kaportaya sabitlemeye yarayan düğme tarzı aparatlar var, sanırım 6-7 tane civarında. takarken düğmeleri kaportadaki deliklere oturtup sola(içte sağa) doğru çekiyosun ve çıtalar kapıya sabitlenmiş oluyor. Ama bu işlemler kapı döşemesi sökülerek arkadan mı yapılıyor yoksa özel bi aletle önden mi bilemiycem. Ben sadece bir kere yerinden çıkmıştı geri yerine takmıştım.
 
Son düzenleme:
Hayır döşemeyi sökmene gerek yok! Aarabanın dışından çıtayı arkaya doğru sürüyosun 2-3 cm kayıyo sonra çıkarıyosun. Takarkende tam tersini yapıcan.
 
Hmm valla ben onu yapmıştım ama sanki bazı düğmeler tam yerine oturmuyo gibi olmuştu, çıta da sık sık gevşiyodu, belkide düğmelerin dandikliğindendi.

Dikkat et yolda düşmesin, benim arkadaşın başına gelmişti :)
 
yan kapı cıtaları ise sökersen tekrar takamazsın.çünkü yapışmadır.sökerkende yapışmalar çok sağlam olduğu için çıtalr deforme olur bence sökme üzerinde boyuyolar..
 
yan kapı cıtaları ise sökersen tekrar takamazsın.çünkü yapışmadır.sökerkende yapışmalar çok sağlam olduğu için çıtalr deforme olur bence sökme üzerinde boyuyolar..[/quote

boyacilar bu sekilde boyaninca saglikli olmayacagini,zamanla dökülecegini söylediler onun icin bende söküp bi güzel zimpara yapip sonra üzerine bi cesit dolgu maddesi sonra astar sonra boya seklinde bi uygulama yapacaktim(bi internet sitesinde gördüm) yani simdi olmazmi diyosun:(
 
ben burda boyatıyorum hiç bir sorun sorun olmuyo.o boyacının beceriksizliği demekki.aynı işlemler sökülmedende yapılıyor.bence başka bi boyacıya git.
 
ben burda boyatıyorum hiç bir sorun sorun olmuyo.o boyacının beceriksizliği demekki.aynı işlemler sökülmedende yapılıyor.bence başka bi boyacıya git.

dedigin gibi,sansimizi baska bi yerde deneyelim
 
Bence üzerinde boyat.Arkadaş boyattı, gayet de güzel olmuştu.
 
arabadan sökmeden boyanıyor
 
Geri
Üst