Yalancı Firma (www.modacar.com)

mustafagokay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
www.modacar.com.tr adresinde "AYNI GÜN KARGO!" başlığıyla "ModaCar da siparişleriniz AYNI GÜN KARGO ! edilmektedir." denilmekte olup, Hafta içi saat 14:00 a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargo yapılmaktadır yalanı ile müşteriler kandırılmaktadır.

05 Şubat 2009 Perşembe 10:11 tarihinde verdiğim siparişimin, yukarıdaki bilgiler doğrultusunda aynı gün kargoya verilmesi gerekmekte idi.

Ayrıca, sitenin Sipariş ve teslimat sayfasında " Dağıtımını yaptığı veya ithalat aşamasında nadirende olsa bulunmayan ürünler yüzünden gecikmeler yaşanabilir. Bu gibi durumlarda irtibat telefonlarınızdan veya e-postanız üzerinden mutlaka size ulaşılarak haber verilecektir. " ibaresi bulunmakta idi.

Fakat, 06 Şubat 2009 Cuma Günü 15.00 e kadar beklememe rağmen tarafıma ne kargo ulaştı ne bir bilgi maili aldım nede telefon ile bilgilendirildim.

Müşteri Hizmetlerini arayarak, yaptığım görüşmede neden siparişim yollanmıyor diye sorduğumda karşımda kişi konuyu araştırıp, ben size döneceğim dedi.

1 saat sonra tekrar ben aradığımda, perakende stoğumuzda kalmamış malesef, ama depomuzda var, ürünü Cumartesi günü kargoya vereceğiz, Pazartesi elinize ulaşır cevabını verdi.

Demekki, İnternet üzerinden satış yapan bu firmada Stok Takibi gibi bir işlem bulunmamakta olup, şayet birisi sipariş verirse stokta varsa yollarız yoksa beklesin mantığı ile iş yürütülmektedir.

Sonrasında aynı firmadan farklı biri tekrar beni aradı ve malesef elimizde istediğiniz ürün yok, stoklarda bir yanlışlık oldu, ürünler yurtdışından geliyor, kutuların içinden farklı renkler çıktı, sizin istediğiniz ürün 1 ay sonra gelecek isterseniz Siparişi iptal edelim dendi.

Tabikide 1 gün içinde elinize geçecek denilen ürünü 1 ay beklemeyi kabul etmeyeceğim için siparişimi iptal ettim.

Ayıplı hizmetleri karşısında hiçbir çözüm önerisi sunmamakta olmalarıda üzücü. Ayrıca bu ürün hala aynı sitede satılmaktadır.

Yani takibini yapmayan biri olsam, siparişim için 1 ay bekletecekler...

İlk defa alışveriş yaptığım bu siteyi, kesinlikle bir daha tercih etmeyeceğim ve sizlerede önermiyorum...

Ayni Firmaya bende E-mail yolu ile ulastim.
Benim arabamin resimleri uzerinde kendi calismalarindan ornekler yaptilar. iclerinde guzel calismalarda vardi ve acikcasi boyle hos bir sunum beklemiyordum.

Gerci ben hala karar verip siparis vermedim.

Siparis verirsemde bu firmadan verecegim ve bence her firmada bazen olumsuzluklar olabilir.

Son düzenleme:
Resmen yalan söylüyorlar...

Önce var diyorlar, sonra yok diyorlar...

1 ay beklemeniz lazım diyorlar ama hala aynı ürünü internet üzerinden satmaya devam ediyorlar ?...

Tabikide kendi kararınızdır, ben sadece önermiyorum...

evet ne yazık ki bazen böyle olumsuzluklar olabiliyor..

aynısını bana hepsiburada.com yaptı.. Üstelik hepsiburadanın sitesinde, telefon numaralarını dahi bulamadım.. Bir tavsiye üzerine siteden alışveriş yapıyormuş gibi yapıp, havale ile ödeme seçeneğini seçtim ve onay sayfasının en alt köşesinde hepsi buradanın telefonunu bulabildim. Saatlerce uğraştım ve nihayetinde "lütfen" siparişimi iptal ettiler; ama ücretinide ancak 4 gün sonra iade ettiler..

Şimdi pek çok kişi hepsiburada.com dan ziyadesiyle memnundur, ama benimde başıma böyle birşey geldi.. Demekki bu tip olumsuzluklar olabiliyor.

benim xenon kitimdede öyle 2hafta oyaladılar sonra iptal ettim

Resmen yalan söylüyorlar...

Önce var diyorlar, sonra yok diyorlar...

1 ay beklemeniz lazım diyorlar ama hala aynı ürünü internet üzerinden satmaya devam ediyorlar ?...

Tabikide kendi kararınızdır, ben sadece önermiyorum...
evet haklısınız buradaki aksaklıkların tamamı çalışanın ihmalinden değil de malın stoklarında olmamasından kaynaklanıyor bu gibi yerlerden alışveriş yaparken varsa mutlaka müşteri temsilcileriyle görüşüp ürünün kesinlikle ellerinde mevcut olup olmadığını öğrenmek gerek,orada çalışan, haliyle olmayan malı kargolayamaz sıkıntı tamamen bundan kaynaklanıyor,ve bu gibi sitelerin çoğu malı distribütöründen temin edip öyle yolluyorlar sanal bir dükkan açmışlar oradan al oraya ver :D
buna da dıkkat etmek, aldığınız ürünün varsa Türkiye distribütörünü bulup ondan almak en mantıklısı, aracıma yay alırken bu sıkıntıyı çokça yaşadım

Anlaşılan, hemen herkes bu tip sıkıntılar yaşamış...

Piyasada bu işi hakkıyla yapan çok az firma var demekki...

valla modecar dan daha önce alışveriş yaptım. bir yanlışlık olmuştu. parçayı geri götürdüm. ellerinde istediğim model olmadığı için 2 gün sonra gönderdiler. kargo ile ilgili eksiklikler oluyor bazen malesef. ama yinede ters bir tepki ile karşılaşmadım modecar da

Firmadan gelen maili aynen yazıyorum...

Merhaba,

Konunuzda sonuna kadar haklısınız.
Hata için sizden çok özür dileriz.
Stok girişlerimizde İthalat aşamasında renkler doğru girildiği düşünülerek “aktif” düşünülmüş daha sonraki kontrollerimizde hem gecikme yaşanmıştır hemde üretici firmanın tüm ürünleri GRİ gönderdiği tespit edilmiştir.

Başka her türlü soru/sorunlarınızda bize ulaşabilirsiniz.
Gerekli bilgiyi alamadığınızı düşünüyorsanız,lütfen bu mesaj üzerinden bize dönüş yapınız.
ModaCar | Otomotiv Aksesuar Ekipmanları
Müşteri İlişkileri ve Destek Merkezi | ISO 9001 : 2000

Geri