yakıtta sorun varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kapasitesi belli aracın diyosun ama daha arabanı tanımıyorsun. bizim bu motorları devirli kullanıcaksın yoksa hantallaşıp kalır araç 195 görürken (max. gördüğüm sürat;) ) öle 3 bin deviri geçirmicem ekonomik olsun gibi kullan, sonra dersin nolldu bu araca 150-160 anca diyo die. ayrıca dizel araç devirli kullanımda daha az yakar

beni günaha davet ediyosun ya hayırlısı bakalım:D
aslında çokta sütten çıkma ak kaşık değilimde lastikler gidik şu aralar pek güvenemiyorum.160larda geziyorum.

Soğutma suyu seviyen tam kararsız noktada kalmış olabilir.Sensör hareketten dolayı bir anlık boş görmüş olabilir. üstüne yaklaşık 1 parmak seviyesi kadar daha doldur öyle kullan.Seviyeyi zaman zaman gözlemle (mesela günlük) , toplam 1 hafta sonra hemen hemen aynı düzeyde ise korkacak birdurum yok.Seviye her baktığında tam aynı yerde olmayabilir ama yaklaşık yarım cm altı yada üstündeki aralıkta olur.Eğerki bariz derecede eksilme var ise sebeplerini sonra konuşmak lazım.Her neyse seviyede azalma yokken buna rağmen soğutma suyu seviye hatası verirse büyük ihtimalle sensör de ve soketlerinde problem olabilir.

Soğutma suyu seviyen tam kararsız noktada kalmış olabilir.Sensör hareketten dolayı bir anlık boş görmüş olabilir. üstüne yaklaşık 1 parmak seviyesi kadar daha doldur öyle kullan.Seviyeyi zaman zaman gözlemle (mesela günlük) , toplam 1 hafta sonra hemen hemen aynı düzeyde ise korkacak birdurum yok.Seviye her baktığında tam aynı yerde olmayabilir ama yaklaşık yarım cm altı yada üstündeki aralıkta olur.Eğerki bariz derecede eksilme var ise sebeplerini sonra konuşmak lazım.Her neyse seviyede azalma yokken buna rağmen soğutma suyu seviye hatası verirse büyük ihtimalle sensör de ve soketlerinde problem olabilir.

teşekkürler bilgiler için.dediğim gibi saniyelik bi anda gözüktü ve dünden beri bidaha da çıkmadı gözüm orda hep akşamları eve gelincede bakıyorum sürekli bi eksilme yok şimdilik.

Geri