arkadaşlar geçen gün aracı çalıştırdım bilgi ekranında soğutucu sıvı durumu uyarısı çıktı bu şekilde 1 km düşük hız ve viteste ilerledim ve müsait biyerde durdum servisimi aradım durumu anlattım servis şefi su eksilmiştir dedi yerini tarif etti soğutucu suyunun ve yarıya düşmüştür o çizginin 1 parmak üsstüne gelicek şekilde doldur dedi bende işlemi o anda aracımda bulunan şaşal şişe suyla uyguladım dediği gibi.ve kontağı tekrar çevirdim arıza bilgi ekranından kaybomuştu.aradan iki gün geçti ben yine aracımı çalıştırdım ve bi anlık bu arıza bilgi ekranında tekrar gözüktü ve kendiliğinden kayboldu.yine aşağı yukarı 1.5 km ilerledim ve sağa çektim daha önce su doldurduğum yere baktım ve hala doldurduğum şekilde yarımın bir parmak üzerinde yani herangibi eksilme yoktu.aracı tekrar çalıştırdım ve kalkarken gözüm anlık tüketim rakamlarına takıldı.burda 1. ve 2. vites hızlanmalarında anlık tüketim değerleri 12, 13 hatta 14 litrelerde geziyor hızlanmalarda 8, 9 litre oluyor.daha önce dikkatimi çekmediği için bakmamıştım o değerlere buyüzeden daha önceki değerlerle ilgili bi fikrim yoktu ve benim gözüme çok gözüktü bu değerler ve uyuz oldum hemen çevre yoluna çıktım üst viteslerde de durumu görmek için fakat üst devirler gayet normal gözüküyor sadece alt viteslerde hızlanmlarda 8, 9, 14, 16 litrelere kadar çıkıyor değerler.fakat normal ilerlemede değerler düşük ayrıca rolantide beklerken 0.5 gözüken değer.aracım 1.3 cdti 2006 opel astra H.sizce anormal bi durum varmı ve ortadan kalkan bi arızanın tekrar ekranda belirip anında kaybolması olağan bi durummudur?