yakıtı en cimri kullanan otomobiller

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zeka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsi laf hepsi fas sifo başkada bir şey değil versinler bakalım benim elime nasıl az yakıyor bir bakayım... sadece vatandaşı uyutmak... belki bu araçlar arasında 1 litre fark eder. Vatandaş da buna kadar 10 bin tl daha fazla öder hepsi bu kadar.

yakıtı en cımrı kullanan araba degil benim ben :)

Şimdi adamlar azıyor şehir için de bilmem kaç litre diye benim düşünceme göre 10 litreden aşağı hiç bir araç yakmaz... yakan araç sadece at arabası olur o kadar... düz yolda değer vermek kolay... ver bakalım benim altım da 8 litre yaksın da göreyim...

yakıtı en cımrı kullanan araba degil benim ben :)
evet olcay :D allah için cimrisin :p yakıtta :D

bu arada bluemotion polo ve seat ibiza cordoba dizeller hakkaten az yakıyor..

nadir abim de fark bir litre diyor :D adam zengin anam fantezi olsun diye tr nin en fazla yakan tüpünü kullanıyor :D
1 litre fark dediğin 5 lira abiyyyy

nadir abim de fark bir litre diyor :D adam zengin anam fantezi olsun diye tr nin en fazla yakan tüpünü kullanıyor :D

Caner canım kardeşim benim ben fantazi olsun diye o bir litreyi ara gazında yakıyorum :D

otomatik te aragazı iyimiş abi,,ben gelemde ankarada bi süzülelim misket dinleyiverekten nadir abiy :)

Nadir abi benım arkadas sendende kotu corsa Swing ile km de 50 kurus yakıyor LPG de ki 2.500 devırde vites degiştiriyor ve abanmadan kullanıyor :)

Ehehe :D abi unutmucaksın demı o anı :D aman tanrımm :D adım ınmez sekıze sımdı :D Harbi o gun Cagrıyı ızlıcem dıye ne yaktım oyle :D Bir ara motor cıgırıslarını duymamak ıcın sarkı sesını actım :D

Geri