bence çok yanlış yaptınız arkadaşa görüşünü bildirmiş isminide yazmış zaten soyadını yazsa ne yazmasa ne yazılarınıda okudum saygısızca bişe yazdığını hiç göremedim
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:good: bu lafların altına gönül rahatlığı ile ben de imzamı atarım.Kesinlikle Savaş abiye katılıyorum sağolsun Mıhladı olayı Ayrıca Opelim.net'in ve bu foruma katılan arkadaşlarında arkadaşlıklarında sanal olduğuna inanmıyorum. Gerçekten saygı , sevgi çerçevesinde hempekçok bilgi ve deneyim paylaşılıyor hemde çok güzel sohbetler ve arkadaşlıklar kuruluyor. İsterseniz forumları tekrar gözden geçirin , kimin gerçek kimin sanal olduğunu çok kolay anlayabilirsiniz.
Allah aşkına insanların çocuğu oluyor , aşık oluyor , araba alıyor yada arabasına bişeyler yapıyor paylaşılıyor onunla birlikte mutlu oluyoruz , sevgilisinden ayrılıyor , kaza yapıyor , hastalanıyor yada kötü bişeyler oluyor yardımcı olmaya çalışıyoruz emek sarfediyoruz.
Bu kadar kayıtlı üye oturup belki hayatında hiç görmediği ve belkide hiç göremeyeceği insanlar için bişeyler hissedip caba sarfediyor sonrada bu sitenin sanal olduğundan mı bahsediliyor yapmayın Allah aşkına yapılan bu kadar organizasyon da mı sanal t-shirtler stikerlar da mı sanal insanların bilgi ve deneyimleride mi sanal?
Bence bu siteyi ve buradaki paylasımları sanala almak biraz sanal
Kısacası burası madem sanal bir oyun , her oyunun bir kuralı var
%60 sahtemi banlanan arkadaşa yazık oldu bitanede sahte o koyardı banlanmaktan kurtulurdusitenin yüzde 60 ı sahte kimlik bi ara facebooktan aratıp denemiştim bazılarını hatta bazılarının soyad falan arada bi değişiyor
sürekli aktif olanlarda bu oran daha düşük bazen kendimi enayi gibi hissetmiyo değilim millet sahte isimler arkasından yazıp duuruuyor ben ad soyadın sorumlugu altında ezilmiş kalmısım
delikanlı adammış demek ki;%60 sahtemi banlanan arkadaşa yazık oldu bitanede sahte o koyardı banlanmaktan kurtulurdu
hakkaten öyle haklısın delikanlı gibi saygılı konuştu forumdan oldu yazılarında pek sivri bişeyde görmedim ama doğru haklısın ne bilsin banlanacağını umarım banlanmadan önce uyarı falan atılmıştır bilseydi koyardı sahte bişelerdelikanlı adammış demek ki;