yağda kararsız kaldım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan darkmoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizim arabayı ilk aldıgımızda yag yakıyordu arkadan mavi mavi geliyordu sonra yagı degiştrielim dedik castrol magnetik 10/40 koydurduk + 444 motor koruyucusu şimdi araba yag yakmıyor ikinci seferi geldi hala aynı şimdi menmunuz

Castrol Edge o zaman

yağ çok önemli arkadaşlar ne koyarsan koyla olmuyor işde kafanıza göre bir yağ koyarsanız şimdi rahat olsanızda ilerde aracınız çok fazla yağ yakmaya başlayabilir yada hemen yakmaya başlaya bilir arabanız kalkışlarda savurabilir tekleye bilir çok motorda titreme olabilir yani bir çok ilerde başınıza ağır masraflar açıcak şeyler gelebilir ondan bu kadar titiz davranıyorum ama araştırmamı yapdtım verisel olarak öğrenmem gerekeni öğrendim en azından artık bir yağcıya girdim mi elime yağ kutusunu aldığımda içeriğinde muhteviyatında ne arıycağımı iyi biliyorum..

umarım pek çok arkadaşada bu konu bir önceki sayfada yazdığım veriler yağ değiştiricekleri vakit referans olur yol gösterir..

ıyı geceler aracım opel astra H 2007 model 1.6 benzın yarın acılen motor yağının değişmesi gerekiyor yağ yanmış en iyi kalıteli yağ olarak ne önerirsiniz maddi tarafı önemli değildir teşekkürler.

ıyı geceler aracım opel astra H 2007 model 1.6 benzın yarın acılen motor yağının değişmesi gerekiyor yağ yanmış en iyi kalıteli yağ olarak ne önerirsiniz maddi tarafı önemli değildir teşekkürler.

Moturun Benimkiyle aynı motor

Shell Helix Ultra AG 5W-30
Texagon HAVOLINE ULTRA G LONGLİFE SAE 5W-30
Mobil 1 0W-40
Castrol EDGE 0W-30
Castrol Formula SLX Longtec
BP Visco 7000M 0W-30 70 tl

Bu yağlardan her hangi biri işini görür..

Spor kullanıyorsan bana göre Mobil1 0w-40 yada castrol edge 0w-30 tavsiye ederim..

Burdan arabanın ne tür yağa ihtiyacı var bakabilirsin

http://www.vauxhall.co.uk/vaux/owners/servicing/servicing.do?method=view

Moturun Benimkiyle aynı motor

Shell Helix Ultra AG 5W-30
Texagon HAVOLINE ULTRA G LONGLİFE SAE 5W-30
Mobil 1 0W-40
Castrol EDGE 0W-30
Castrol Formula SLX Longtec
BP Visco 7000M 0W-30 70 tl

Bu yağlardan her hangi biri işini görür..

Spor kullanıyorsan bana göre Mobil1 0w-40 yada castrol edge 0w-30 tavsiye ederim..

Burdan arabanın ne tür yağa ihtiyacı var bakabilirsin

http://www.vauxhall.co.uk/vaux/owners/servicing/servicing.do?method=view

ilginize teşekkür ederim.

Mobil 1 0W-40
Castrol EDGE 0W-30

bence kararınızı daha verememişsiniz:) 6 yag arasında kalmıssınız bence 2sinden baska düsünmeyin

hatta edge bence biraz daha üstün

Mobil 1 0W-40
Castrol EDGE 0W-30

bence kararınızı daha verememişsiniz:) 6 yag arasında kalmıssınız bence 2sinden baska düsünmeyin

edge yı alıyım o zaman:D

Mobil 1 0W-40
Castrol EDGE 0W-30

bu yazı banaysa ben kararımı verdim :) sadece o yağlar GM in GM-LL-A-025 Değerlerini destekleyen yağlar olduğu için onları yazdım yani hepsi bizim araçlara özellikle benzinli araçlara tam uyumlu..

Geriye Seçim ve paraya kalıyor biri 120 tl biri 60 tl biri 80 tl arasındaki ayrım arkadaşa kalmış..

ama arkadaş spor kullanıyor tahmin ediyorum o yüzden özellikle çok yüksek devirlerde tam sentetik yağ mobil 1 0w/40 yada castrol edge 0w/30 gibi yağlar çok faydalı olucakdır..

Bende ilk Shell Helix Ultra AG 5W-30 arıycam çünkü içeriği Gm in %100 Bütün standartlarını kapsıyor ve Gm in onayı var bu yağda ve tam sentetik ama bulamassam Ya Mobil1 0w/40 alıcam yada castrol edge 0w/30 muhdeviyatı içeriği aynı zaten bu iki yağın tek mobil1 dizel araç sahiplerinide kapsıyor 40 olmasından ötürü GM-LL-B-025 yide kapsıyor..

Son düzenleme:
Geri