Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba benim 2003 model astra bertonem var fakat 1.5 aydir yağ lambasi yanip yanip soniyor fakat çok hizli kisik kisik acaba müşir bozulmuş olabilirmi ve araçta asiri sirkeleme var
Arkadaşlar merhaba benim 2003 model astra bertonem var fakat 1.5 aydir yağ lambasi yanip yanip soniyor fakat çok hizli kisik kisik acaba müşir bozulmuş olabilirmi ve araçta asiri sirkeleme var
yağ lambası yandığı anda herhangi bir arabayı direkt stop edip kenara çekip çekici ile ustaya götürmek gerekir. yağ pompanız bozulmuş veya iticilerde bir sorun var, yağ basıncı düzenli değil. şu haliyle arabayı sürmeyin ve ustaya gösterin. lamba oraya ampulü bozuk mu bakın diye koyulmuyor.
çok fazla yanık gezdiyseniz motor yaptırmanız gerekebilir.
Düşük ihtimal de olsa, Müşür de olabilir ama ya DEĞİL İSE? Pompayı acil değiştirin, bu şekilde zarar verdiniz aracınıza. Supaplar yağsız kaldıysa aşırı sirkeleme yapar. Ateşleme sorunu da olabilir.
Düşük ihtimal de olsa, Müşür de olabilir ama ya DEĞİL İSE? Pompayı acil değiştirin, bu şekilde zarar verdiniz aracınıza. Supaplar yağsız kaldıysa aşırı sirkeleme yapar. Ateşleme sorunu da olabilir.
BENZER bi sorun yaşamıştım. yağ müşir kablolarında sorun varmış
dibinden kopma noktasına gelecek kadar kırılma olmuş.
arkadaşların dediği gibi hemen sanayiye koştum ve bana bi güzel yağ pompası aldırmışlardı :sopa:
önce müşir kablolarını bi kontrol edin ya da ettirin.