Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce bir araba yag yakiyor demek icin,
O arac 1000km de 1litre yakiyorsa o zaman caresine bakilir sipoplarin yataklarindan mi yoksa piston yataklarindan mi diye veya contalardan kaciriyor mu diye üc kisima bakilir....
Opel firmasinin verileri 1000km 1 litre normal diyorsa bu durumda sikinti yapmamak lazimdir.Cünkü bu firmanin verieleridir.
normal sartlarda her araba yag yakar yakmassa o zaman normal degildir.
simdi 10000km de 15000km 1litre ,2litre yag yakiyor diye hayiflanmayin...
bunlar normaldir. hatta cok iyidir saglikli bir motordur,Biride cikip benim arabam az yakiyor derse inanmayin,cünkü önce sunu bilin siz arabanizi seri kullanirsiniz diyeri sakin kullanir,birde o yakmiyor diyen oto yola ciksin bassin 140-180 fark edecektir birden yaginin eksildigini.sikistirilan araba yag yakmasi normaldir.sikistirilmayan arac 1000km de 1 litreyi gecerse o zaman problemden bahsedilir
söyledigine görede aracin harika sikinti yapmana gerek yok derim![]()
sevgili hemşerim ( bende merzifonlu olduğum için hemşerim sayıyorum ) senin yağ hep yeni olduğu için yağ değiştirmene gerek yok bence.
arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim bi nebze rahatladım..ama yine de bu ürünü denemek isterim nedir ne değildir bilenler bilgi verebilir mi?
Aynen katılıyorum bu konuyu konuştuğum bir rektefiyeci fabrika çıkışı yağ eksilten motorlarda daha az aşınma olduğunu gözümüzle gördük dediydiÖnce bir araba yag yakiyor demek icin,
O arac 1000km de 1litre yakiyorsa o zaman caresine bakilir sipoplarin yataklarindan mi yoksa piston yataklarindan mi diye veya contalardan kaciriyor mu diye üc kisima bakilir....
Opel firmasinin verileri 1000km 1 litre normal diyorsa bu durumda sikinti yapmamak lazimdir.Cünkü bu firmanin verieleridir.
normal sartlarda her araba yag yakar yakmassa o zaman normal degildir.
simdi 10000km de 15000km 1litre ,2litre yag yakiyor diye hayiflanmayin...
bunlar normaldir. hatta cok iyidir saglikli bir motordur,Biride cikip benim arabam az yakiyor derse inanmayin,cünkü önce sunu bilin siz arabanizi seri kullanirsiniz diyeri sakin kullanir,birde o yakmiyor diyen oto yola ciksin bassin 140-180 fark edecektir birden yaginin eksildigini.sikistirilan araba yag yakmasi normaldir.sikistirilmayan arac 1000km de 1 litreyi gecerse o zaman problemden bahsedilir
söyledigine görede aracin harika sikinti yapmana gerek yok derim![]()
sevgili hemşerim ( bende merzifonlu olduğum için hemşerim sayıyorum ) senin yağ hep yeni olduğu için yağ değiştirmene gerek yok bence.
arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim bi nebze rahatladım..ama yine de bu ürünü denemek isterim nedir ne değildir bilenler bilgi verebilir mi?
bende 2004 astra g var eco-tech motor. şehir içinde hiç yağ eksiltmiyor. fakat uzun yola gittigimde 1000 km de yaklaşık 500 gr yağ eksiltiyor. daha önce gm yağı kullanıyordum. şimdi castrol aldım ondada eksiltti. şahsen benim zoruma gidiyor. opeli iyi diye öve öve bitiremiyoruz fakat şu konuştuklarımıza bir bakın.
işte bendekı sorunun aynısı bu.sehr ıcı o kadar kullanıorm ama uzun yolda sabıt hızda ( orn;180 sabıt) gıttıgmde bı olcuyorumkı eksılmıs baya ve genelde 1000 km de 2 - 3 czgı eksılıor yağ ; 0-40