Yağ Değiştirme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Opelbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Opelbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün ustaya gittim yağ iyi ama eksilmiş dedi.

1-bu yağın eksilmesi normalmidir?
2-Eksik olan kısma yağ eklense yağın özelliği mi bozulur?
3-Tarex Red 10W-40 Semi-Synthetic marka yağ koydu ben ilk defa böyle bir yağ markası duydum??ama ustadır bilir dedim!!!
4-yağ filtresi ve Tarex Red 10W-40 Semi-Synthetic yağ değişimi için 60 TL Ödedim.

kazıklandım mı? bu yağ markası için özellikle

birde yağ filtresi herhangi bir arabanın yağ filtresi opel 95 A kasaya takılabilir mi?

ağzı uyduktan sonra bi şey olmz ama kalite tartısılır. benim corsaya mazot filtresi olarak fiorinonun mazot filtresi takıldı. yağ konusuna gelince ben hiç duyadım belli ki iddasız bir yağ ve ucuza değişim yapmışsın.

ağzı uyduktan sonra bi şey olmz ama kalite tartısılır. benim corsaya mazot filtresi olarak fiorinonun mazot filtresi takıldı. yağ konusuna gelince ben hiç duyadım belli ki iddasız bir yağ ve ucuza değişim yapmışsın.
bildiğim kadarıyla opelin 1.3 dizel morları ile fiatın dizel motorları aynı bazı parçaları birbirine uyuyor. aynı parça fiatta daha ucuz olduğu için fiatın parçalarını kullanıyorlar.

bildiğim kadarıyla opelin 1.3 dizel morları ile fiatın dizel motorları aynı bazı parçaları birbirine uyuyor. aynı parça fiatta daha ucuz olduğu için fiatın parçalarını kullanıyorlar.

ben mecburiyetten fiatın taktırdım ama ilk fırsatta bosh taktırdım

tarex yağı ilk defa senden duyuyorum yağı değiştirmişsin fazla söze gerek yok ama mobil veya castrol kullansaydın biraz fazla para verirdin ama kafan rahat olurdu.

ben mecburiyetten fiatın taktırdım ama ilk fırsatta bosh taktırdım
özel opel servisi söylemişti; fiat parçası kullanıyoruz aynı parça zaten gerek yok fazla para vermeye sadece üzerindeki amblem farklı demişti.

arkadaşlar bugün ustaya gittim yağ iyi ama eksilmiş dedi.

1-bu yağın eksilmesi normalmidir?
2-Eksik olan kısma yağ eklense yağın özelliği mi bozulur?
3-Tarex Red 10W-40 Semi-Synthetic marka yağ koydu ben ilk defa böyle bir yağ markası duydum??ama ustadır bilir dedim!!!
4-yağ filtresi ve Tarex Red 10W-40 Semi-Synthetic yağ değişimi için 60 TL Ödedim.

kazıklandım mı? bu yağ markası için özellikle

birde yağ filtresi herhangi bir arabanın yağ filtresi opel 95 A kasaya takılabilir mi?
usta60 tl ıscılık dahıl cok az bı para benım araca koydugum yag sadece 112 tl castrol edge tam sentetık bence ımkanın varsa degıstr o yagı..

özel opel servisi söylemişti; fiat parçası kullanıyoruz aynı parça zaten gerek yok fazla para vermeye sadece üzerindeki amblem farklı demişti.

ben o sargıyı açtırdım fiatın sargısı 10 metre bosh sargısı 50 metreye yakaştı hocam. boshun biraz daha iyi süzmesi gerekir bu durumda.

ben o sargıyı açtırdım fiatın sargısı 10 metre bosh sargısı 50 metreye yakaştı hocam. boshun biraz daha iyi süzmesi gerekir bu durumda.
bizim usta aynısı diye karşılaştırmayı gm ile yapmıştır sanırım bosch ile değil. bosch daha iyidir heralde yağ filtresi fiyatlarıda fazla zaten.

neyi açtırdınız? amacınız neydi?

Geri