Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim corsaya sentinel marka xenon taktırdım arıza ışığı yakmıyor fiyatıda makul geçen sene işçilik dahil 200 e taktırdım şimdi 170 e filan düşmüş bilginize
arkadaşlar, merceksiz fara xenon uygulayıp trafiktekilerin gözünü oymayın, hem hoş durmuyor, hem de bol bol küfür yiyorsunuz. mercekli farlara uygulayanlara sözüm yok ama merceksiz farda xenon uygulaması olmuyor.
hem seviye ayarı olmadan, far yıkama sistemi olmadan xenon uygulamasıda olmaz, yağmurlu havada önünüzü göremezsiniz.
sanırım çamur gelince xenonda mercekde olduğundan görüş iyice kısıtlanıyor onu önlemek için. zaten olanlarda su püskürtüyor tazyikli. silecek yok yanii. ama gereksiz çok zorlarsa çekersin sağa silersin hem popoda kpltuktan kalkar havalanmış olur
mercegin önüne toz çamur falan glene gercekten çok etklieniyor. ben yagur kaydırıcı sürüyorum kısısn camurlu su kayıyıo ama katı bi camur gleince ypacak bişi yok inip silcez.
bu arada devreye aspavanın ıslak mendilleri giriyor