xenon istiyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coleman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hangisi dahi iyi ve sorunsuz çalışır Mtec- Cyclone

Servisçi arkadaşların da dediği gibi tabi ki cyclone marka tercih sebebidir....

2004 vectramda 6000K lık cyclone marka xenon kitim var.

Performansı ve aydınlatması :good::alkis: .

Saygılarımla..........

(Not:aniden sönen xenonlarda bildiğim kadarıyla arıza lambasını yakmayan kit yok, arıza lambası yakmayan kitli xenonun da eski tipten 100 usd daha pahalı olduğunu duydum.)

cyclone daha iyi diye duydum

Ben de arıza lambası yanmıyor.....

Banada Serviste M Tec 6000k önerdiler Ben Taktirmayi Düşünüyorum

Tehc 2 Caresi

Kardeş Ben Orjinal Kendimtaktim Ama Benim Araç Vectra C 2003 Model Ayni Sorun Bendede Oldu Ve Bende Senin Gibi Günlerce Uğraştim Sonunda Servise Gittim Ve Tehc 2 Taktilar Ve Yazilimi Varmiş Off Durumundaymiş On Konumuna Getirdi Işlem Tamamdi Ve Süper Bir şekilde çalişti Unutmayin Opellerde Genelde Birçok Aksesuari Takilinça Tehc 2 Le On Durumuna Getirmek Gerekir Yoksa Koruma Role Chipleri Devre Dişi Oluyor, Yarin Git Tehc 2 Bi Baksinlar Yada Beni Ara Tam Anlatayim Ok .

0 532 665 35 36 Ayhan Saygilarimla.

Ince Kablo

mbaran' Alıntı:
Ben de arıza lambası yanmıyor.....

TAKAN KİŞİ BEYİN KONTROL SORGULAMA YAZILIMINI OFF YANİ KAPATMIŞ ONUN İÇİN SORĞULAMIYOR SANADA SERVİS YOLU GÖZÜKTÜ TEHC 2 LE BAKSINLAR OK

AYSANAY SAYGILARIMLA.

Sayın Aysanay,

Ben Ankara OPAL de taktırttım, hiçbir sorunum yok. TECH2 ile xenon programı ON hale getirilmişti.

İlgine teşekkürler.

Saygılarımla....

aysanay' Alıntı:
Kardeş Ben Orjinal Kendimtaktim Ama Benim Araç Vectra C 2003 Model Ayni Sorun Bendede Oldu Ve Bende Senin Gibi Günlerce Uğraştim Sonunda Servise Gittim Ve Tehc 2 Taktilar Ve Yazilimi Varmiş Off Durumundaymiş On Konumuna Getirdi Işlem Tamamdi Ve Süper Bir şekilde çalişti Unutmayin Opellerde Genelde Birçok Aksesuari Takilinça Tehc 2 Le On Durumuna Getirmek Gerekir Yoksa Koruma Role Chipleri Devre Dişi Oluyor, Yarin Git Tehc 2 Bi Baksinlar Yada Beni Ara Tam Anlatayim Ok .

0 532 665 35 36 Ayhan Saygilarimla.
arkadaşım senin taktığın xenon orjinal derken çıkma orjınalmii.eğer öyleyse tech 2 ile porgram yapılınca düzelyo ok..ama orjınal değilse xenon un voltajıyla araca geri dönen olataj uyuşmuyor onun için ampül patlak gibi görüyo ve içerden lamba yanıyo...far ampülü yanmıyorr..

Geri