ben 15 yl ye aldım küçügünü aldım 1 lt benzinle karıstırdı kullandık yalnız 1 dk calıstı calısmadı bir ara gazı verdik hoop bitti
yeniden yaptıracam bu sefer 2-3 kutu alacam 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben 35 liraya alıyorum pahalımı biraz würth? siz kaç liraya alıyorsunuz?
servis degilde vcevrem cok sanayide yapıyım dedi makineye bagladık öyleoktay serviste yaptır. onlar kendi makinalarına bağlayıp yapıyorlar. bu arada 1 lt benzin 1 dk mı bitti![]()
Konuyu acin dediniz Arkadaslar aciyim:
Ekledigim Resimde gördügünüz gibi Tabancaya suyu dolduruyorsunuz. Tabanca malum hava basinci ile calisiyor- kompresör gerekir.
Hava Filtresinin oradaki borunun kelepcesi sökülüp tabancada bulunan su icine dogru sikilir.
Bu is icin 2. adam gerekir.
1. Motor sicak olamsi gerekir
2. ikinci adam deviri 3000-3500 arasinda tutar
3. Tabanca ile su icine sikilir.
4. Motorun deviri düserse su sikma isine ara verilir
5. devir yine yükselirse suya devam
ister inanin ister inanmayin ben bu sistemi bayiide 13 senedir kullaniyorum. Sorun cikmaz.Motorun ici, sibop yataklari, pistonlar, EGR v.s. süper temizlenir.
Hemde kimya kullanmadan.
Gerekirse yine tekrarlanbilir.
Biraz Dikkat gerektiren bir not şöyle ki:Rolantide antifrizli su ile hava girişlerinden birinden 3-5 sn aralıklarla 30-40 dk kadar çiçek sulama spreyi veya parfüm sıkma sprey kutusu kullanarak pulvarize yap... işlem süresince 2 veya 3 kez de tam gaz bağırtıp öksürttür.. balgam atma misali...
Tanıdık garaj varsa orada da daha kontrollü yapabilirsin hava giriş yeri en az iki,üç yer var, bunu performans filtresi takan modifiyeci, tuningci arkadaşların bilirler.Bu işlemi 15 dk yapsan dahi anlaşılır.iş bitiminde sürerken anlarsın...Yap şu işlemi eline yapışmaz kardeşim.En azından kurumları temizlemiş olursun.
Hava girişi konusunda takıldıysan en kolayını seç ozaman yani aç hava filtre kapağını çıkar kağıt filtreyi rolantide çalışırken aynı işlemi tam hava manifoldunun doğrudan içine tarifteki sürelere uyarak yap!!!
motor çok silkelenirse püskürtmeyi kes 5-10 sn bekle sonra devam et.
Bunu yaptığında sonuç alma ihtimalin %50.
Bu kimyasal dan perinin sihirli değneği etkisini beklemek pek abartalı olur.Biraz Dikkat gerektiren bir not şöyle ki:
Pulvarizasyon dozunu tekleme veya motor silkelenince hemen kesilmesi...
Birde doğrudan su kullanmak hemde yüksek devirlerde ve fazlaca oranlardaki basınçlı su, LÜTFEN DİKKAT!!!! kol eyme gibi ciddi tehditler içerebilir.
Su buhar basıncı tolaritesi (sıkışma oranı az olduğundan) antifriz karıştırılan suyunki 'farklı alkol bileşikleri olduğundan daha fazla sıkışır) gibi fazla olamaz.Yani doğrudan su buhar basıncı valf ve subaplar için risk içerir.. Ancak %75 antifiriz karışımla yapılan pulvarizasyon rolanti devrinde ve mini bir parfüm şişesi vb kullanılarak yapıldığında özellikle uygulama sırasında da motor titremesini ustaca takiple risk hududunu minimize edebilirsiniz!
Antifriz içerisindeki maddeler nedeniyle motor içi temizleme işlemlerinde cidden çok kullanılıyor doğu Avrupa ülkelerinde Polska lar Rumenler ve Bulgar lar tarafından ....
Bu işlemi ençok Polonya lı teknisyenler kullanıyorlar. Kaldiki oldukça düşük maliyetle kayda değer bir temizlik hasıl ediliyor!
Bu işlem 3000 ila 5000 km de bir en az 15 dk lık mini seanslarla uygulandığında EGR sorunu veya motor içi kurum sıkıntıları, yok denecek bir makul düzeye ulaşabilirsiniz!