VOLVO S 80 1.6 dizel süper

çinliler aldı volvo"yu biliyorsunuz değil mi? Gely firmasıydı zannedersem...1.5 milyar dolar gibi bir rakamdan bahsediliyordu...tabi volvonun bilinen kalitesi ne olur bilemem...bekleyip görmek lazım...

önden görunuste aynı eski kasa a4 havası var..çinlilerde alsa sevıyorum volvoyu ama sıfır alcan ömur boyu bınıcen

Kimse kusura bakmasin ama komik. S80 dediginde 2,5T veya daha ustu motor yoksa yerim oyle S80'i. Eger tamirine, benzinine verdigin parayi hesapliyorsan S80 gibi bir kalantor arabasinda isin ne. Yok bende para gani diyorsanda 1,6 ile isin ne ! Ayrani yok icmeye,tahtiravanla gider....... hesabi.......

ben zannetmem s80 ne 1.6 kayacaklarını

ben zannetmem s80 ne 1.6 kayacaklarını

volkan kerdeşim s80 de 1.6 dizel var hatta bir otomobil dergisinde geçen hafta testi vardı bu arada volkan soyadlar aynı

109 hp205 hp205 hp205 hp285 hp285 hp315 hp

Tüm modellerin hp leri sırasıyla..

Kimse kusura bakmasin ama komik. S80 dediginde 2,5T veya daha ustu motor yoksa yerim oyle S80'i. Eger tamirine, benzinine verdigin parayi hesapliyorsan S80 gibi bir kalantor arabasinda isin ne. Yok bende para gani diyorsanda 1,6 ile isin ne ! Ayrani yok icmeye,tahtiravanla gider....... hesabi.......

avrupada çevrecilere yönelik çıkarttıkları bir araç volvo nun bi kaç modelinde böyle enerji tasarrufu sağlayan versiyonlar var start/stop opsiyonları vs vs volvonun yeni akımı bu şekilde...

konforlu bir araç isteyip motor gücünü önemsemeyen insanlar için güzel bir seçenek...

donanımı nasıl acaba sunroof alaşım jant vs var mı ? yoksa kapak jantlı kumaş döşemeli bir s80 mi ? :confused:

volkan kerdeşim s80 de 1.6 dizel var hatta bir otomobil dergisinde geçen hafta testi vardı bu arada volkan soyadlar aynı
bende fark ettim evet soy adlar aynı:)
valla 1.6 dizelle nasıl gidiyormuymuş koca araba

otohaber dergisinden alıntıdır

Geri