Voltran Lpg İMDATT!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanerr22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tanerr22

Kayıtlı Kullanıcı
04-Ağrı
Arkadaşlar voltran marka lpg var 2001 model vectramda fakat beni sinir etti benzine geçmiyor geçince lpg de gittiğini zannediyorsun ama benzin ibresine bakinca ağlayasim geliyor.söküp atayimmi sizce yoksa parça falan değiştirip sorunu halledebilrmiyim.tavsiyeleriniz neler acaba arkadaşlar.

zamanında kullanmıştım Allah yardımcın olsun berbat bişey.

voltran kapandı diye biliyorum bir ara bir forumda kullananların çekdikleri sıkıntılar vardı epey fazlaydı millet isyan etmişdi..

Voltran kapanmadı, aldığı olumsuz yorumlar üzerine adını VOGAS yaparak sıralı sistem işine de girdi diye biliyorum...

AT ÇÖPE direk;) bu kadar net

bncede usta dırekt at gıtsınn bu kadar adi bı sıstem olamaz bende pug vardı zamanında onda takılıydı ınanırmısın benzınden dhacok yakıyodu araba:) söktür at arkadaşların dedıği gıbı..

voltran kullandım ben de yaklaşık 3,5 sene.Fazla bir sorun çıkarmadı bende ama bir sorun başgösterdi mi arkası geliyor.Tam sorun çıkarken sattım arabamı.İmkanın varsa ve aracını kullanacaksan söktür at kardeşim.zaten parça falan bulamazsın bundan sonra voltrana...

Allah korusun, bi daha Voltranın sokağından geçmem.

Arkadaşlar voltran marka lpg var 2001 model vectramda fakat beni sinir etti benzine geçmiyor geçince lpg de gittiğini zannediyorsun ama benzin ibresine bakinca ağlayasim geliyor.söküp atayimmi sizce yoksa parça falan değiştirip sorunu halledebilrmiyim.tavsiyeleriniz neler acaba arkadaşlar.
tek nokta mixerli sisteme çevirt hem masrafın az olur hemde daha az problem yaşarsın , şaka değil ciddi bi öneri

tek nokta mixerli sisteme çevirt hem masrafın az olur hemde daha az problem yaşarsın , şaka değil ciddi bi öneri

mendel abi bilmişlik olmasın ama bende mikserli lpg vardı.hava akış metreyi yılda bir değiştiriyorsun hocam.250 lira oda.

Geri