vites önemlii

bende yokuşta el frenine güvenmem.. el frenini çekerim viteste de bırakırım 2 kat güvenli

Tamamen katılıyorum..Altımdaki araba yeni dahi olsa dik yokuşta güvenmem..El freni + Vites kesinlikle tam güvenlidir.Aksi halde el freni tam tutmayabilir araba kayabilir fren şişip tutmayabilir vites zaten çalıştırırken debriyaja bastığımız için devredışı kalıyor..

evet yusuf kardeşim bendeki de astra classic 3. sagolasın cok rahatladım. Senin arabanda da 1600-1700 devirde bi ıslık sesi başlıyomu giderken ya da rolantide. Turbo sesidir diyolar ama ben ilk defa dizel kullanıyorum o yüzden biraz cahilim :)) Hoş aracımı cok araştırarak aldım ama bazı şeyleri kullandıkça ögreniyorum..ve iyi ki de almışım şimdilik cok memnunum Allah hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

Ayrıca bu arabanın kitapçıkta yazmayan ve bilmem gereken özelliklerini de paylaşırsanız sevinirim. Arabam astra classic 3 essentia konfort paket 1.3 cdti

Kimse yok mu?? Bir de arkadaşlar dik bir rampada el freni çekmeden geri gelmeye çalıştım ve cok kötü bir koku geldi sanırım balata kokusuydu bunun arabaya bir zararı olur mu kulağıma küpe oldu ama oldu, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

balatanın ömrünü kısaltır.. sürekli yapmadığın sürece bişey olmaz

teşekkür ederim cevap için

aracınız dik rampada park halinde olması gerekenden (kavrama yaptıktan sonra tekrar kayması durumunda) cok kayıyorsa ya segman,gömlek vs kısaca rektefiye istiyor,ya da baskı balatanız kaçırıyor, bunu en iyi kompresyon ölçümü yaptırarak anlayabilirsiniz.

Geri