vites degistirirken titreme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilker55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilker55

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar,bazen vites degisiminden hemen sonra gaza ilk basildiginda arabada titreme oluyor,gaza sabit basildiginda araba 2veya 3 kere titriyor,ayagimi gazdan cekip tekrar basdigimda düzeliyor neden acaba,cevaplarinizi bekliyorum saygilar....

aynı problem bende de oluyor

aynı problem bende de oluyor dostum, acaba ön takımlardan olabilir mi..
çünkü benim direksiyona giden mafsallar aşınmış boşluk yapmış, titreme yapıyor

güncel....

ilk kalkıştata yapıyormu bu titremeyi yapıyorsa motor kulaklarına iyice bakılması gerek ne desem yanlış olur bir çok nedenden yapabilir iyi bir ustaya götürüp bakması gerek...saygılar...

motor kulakları
akısler
on takım
gerekırse baskı balata.......

...

Son düzenleme:
bence arkadaşın arabasında il kalkışta deilde araba ısındıktan sonra oluyor! 1de kalktın diyelim devam ettin 2 ye alınca araç bi silkeler daha sonra sanki benzin bitiyormuş gibi olur sallar devir 3000 i geçince düzelir! aynısı 2 de düşük devirde vites deiştirirsen 3. vitestede dewam eder!..

aracı düşük devirde kullanmıyorsunuzdur umarım düşük devirlerde vites değişiminde araç titreyecek aynı zamanda da çok yakacaktır. Opeli devirli kullanmak lazım vites değişimini 3000 devirlerde yapın

o şekildeki titremeden bahsetmiyor arkadaş! tam benzin biterken araba nasıl silkeler! gaza bassanızta tepki vermez aynı şey!

bence yakıt sisteminde bi problem olabilir! yada gaz kelebek kirli olabilir!

bence arkadaşın arabasında il kalkışta deilde araba ısındıktan sonra oluyor! 1de kalktın diyelim devam ettin 2 ye alınca araç bi silkeler daha sonra sanki benzin bitiyormuş gibi olur sallar devir 3000 i geçince düzelir! aynısı 2 de düşük devirde vites deiştirirsen 3. vitestede dewam eder!..

bahsettiğin olay sanki egr valfından yapıyor gibi geldi bana, çünkü daha önce benim başımada geldi egr değiştiler düzeldi.

Geri