Vergilerinizi Ödemeyi Unutmayın arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Devletin satacağı bir şey kalmadı, elde avuçta da nakit bir şey yok, o nedenle para için başka zorlamalar da gelecektir. Hizmetkarımıza ufak bir tüyo vereyim, çipli kimlik kartı işinde de güzel para var :)

Abi, o çipi bize taksınlarda, biz de kurtulalım onlar da...

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Abi, o çipi bize taksınlarda, biz de kurtulalım onlar da...

Saygılar.
HTC cihazımdan gönderildi.

Her yerimizde var ondan zaten ;)

Ehliyette indirim müjdesi
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Twitter'dan yaptığı açıklamada sürücü ehliyetlerinden alınması planlanan ücretin yeniden gözden geçirileceğini söyledi.

Trafik Kanunu'nda yapılacak değişiklikle 24 milyon kişinin ehliyetinin değiştirilmesi ve bunun için her sürücünün 89 TL değerli kağıt parası ile ilk kez ehliyet alacak olanlardan ehliyet sınıfına göre 110 lira ila 556 lira arasında değişen tutarlarda para ödemesine sosyal medyadan çığ gibi tepki yağdı.
Twitter'de konuylae ilgili açılan #Ehliyeticin101TLveremem hastagi en çok konuşulan ve üzerine yorum yapılan konu oldu.
Gelişmeler üzerine Maliye Bakanı Şimşek konuyla ilgili Twitter'da bir açıklama yaptı. Şimşek'ın açıklamasında "Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanımız ile konuştum. Ehliyet yenileme ücreti yeniden gözden geçirilecek! Ama ücret maliyetin altında olmayacak." ifadelerini kullandı.

değerli kağıt nasıl 101 TL oluyor ve 24 Milyonun hepsinden bunu nasıl alacaklar? bir sürü ödemeyen çıkar. o durumda ödeyen de enayi olur herhalde.

1999 depreminde araç sahibi olanlar hatırlayacaktır, deprem masraflarını karşılamak üzere o seneki MTV ödemeleri 2 kat arttırılmıştı! Olay hukuksuzluğun dik alası bir uygulamaydı. depremin masraflarını belli bir gruba yüklemek gibi keyfi bir uygulamaydı, nitekim sonradan uygulama iptal edildi.

Ve şimdi de ehliyet sahipleri hedef alınıyor.

Bu arada geçen sene çıkarılan bir kanunla sıfır emlak satışlarındaki KDV 18%'den 1%'e indirildi, böylelikle geçen zaman zarfında satılan milyarlarca liralık emlaktan sıfır vergi toplanmış oldu.

Vatandaş olarak haksız yere alınmak istenen vergi yada ödemelere tepki göstermemiz gerek arkadaşlar enayimiyiz biz?.... vatandaş olarak son 12 yıllık zaman içinde elde avuçta bir şey kalmadı yeminle özellikle vatandaşın ihtiyacı olan elektrik, ve doğalgaz zamları ile şahsen ben maddi anlamda eridim yaw... bu nasıl bir matık arkadaş... bana %6 zam ver doğal gaz a %40 döşe.... sonra da çık hak hukuk de... bu mudur? hak hukuk...

maaş tan kalırsa

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Twitter'dan yaptığı açıklamada sürücü ehliyetlerinden alınması planlanan ücretin yeniden gözden geçirileceğini söyledi.............

Hayranım bu iktidara. Başbakan sosyal medyayı baş düşman olarak ilan edip kısıtlama getirilmesini isterken ülkemin cumhurbaşkanı, bakanları, belediye başkanları açıklamaları buradan yapıyorlar :maden:

Vatandaş olarak haksız yere alınmak istenen vergi yada ödemelere tepki göstermemiz gerek arkadaşlar enayimiyiz biz?.... vatandaş olarak son 12 yıllık zaman içinde elde avuçta bir şey kalmadı yeminle özellikle vatandaşın ihtiyacı olan elektrik, ve doğalgaz zamları ile şahsen ben maddi anlamda eridim yaw... bu nasıl bir matık arkadaş... bana %6 zam ver doğal gaz a %40 döşe.... sonra da çık hak hukuk de... bu mudur? hak hukuk...
Diren NADİR :rakir:

Abim nereye direneceğiz şimdi burada direniyorum desem gelir göz altına alırlar gerekçe? direnen adam diye :D

Vallahi bu durumda sen de haklısın :)

Geri