- Konuyu Başlatan
O değilde bu kaçak geçişlerde kitledikleri %1000 adamın ağrına gidiyor sonra da Allah Peygamber demeleri yok mu? Ulan hangi ülkede %1000 faiz var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi yardımcı olayım dedim![]()
16 yaşın keyfini sürüyorum, 123 liraMuayenemiz de geldi, ancak sağ ön lastiğimin sağ kısmında kabaklaşma var, emaneten bir teker bulup da gideceğiz sanırım muayeneye, aradığım jantı bulsam alıp öyle giderdim
![]()
Artık poliçelerde araç bedeli yazmıyor o hesabı şimdi nasıl yapacaklar peki?![]()
Burada ayrıntılı liste var. Listenin en alt kısmında eski model araçların kasko değerlerini gösteren tablo da mevcut.
abi keşke hatırlatmasaydınız bizde iki araba iki motor için bayılıcaz depresyona girdim gece gece![]()
Yok abi benim demek istediğim, son değişiklikle 2013 model galeriden araba alıp kasko yaptırsan da poliçede araç bedeli ibaresi yer almıyor ya, işte neymiş pert durumunda araç bedeli mevcut piyasa şartlarında değerlendirilecekmiş.
Kasko bedelinin %5 inden fazla vergi ödeyenler alt kademe indiriminden faydalanıyorlar. Araç bedeli hesabı biraz şaibeli olduğu için nasıl hesaplayacaklar diyorum. Mesela şimdi ben 20tane ilan açsam araç bedelini 15bin yazsam bunu referans gösterip 817lira vergi ödüyorum, kasko bedelinin %5'i 750lira yapar indirimden faydalanmak istiyorum desem..olmaz ya işte, dediğim durum oydu..
Stepnenin durumu nasıl?