Vergilerinizi Ödemeyi Unutmayın arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yanlış görmediysem maximum kredi kartına 6 taksit internetten öderseniz.

İşin garip kısmı burada ya... şimdi birinci taksiti takistlendiren biri tam taksit bitti dediğinde verginin ikinci dönemi geliyor öde de öde...

ben kaç para ödicem :)

vergi ödemeden muayneye girebiliyormuyuz

59YE919
Bugün itibariyle plakanıza ait vergi borcu, ödenmemiş trafik para cezası veya OGS kaçak geçiş cezası bulunmamaktadır. Lütfen muayeneye geldiğiniz günde borcunuzun olmadığına emin olunuz.

Muayeneye gelirken aracınızın geçerli bir Trafik Sigortası olduğundan emin olunuz.

ben kaç para ödicem :)

vergi ödemeden muayneye girebiliyormuyuz

Vergini ödemeden trafik cezan varsa ödemeden muayeneye giremezsin girsen de öde de gel derler :)

Vergini ödemeden trafik cezan varsa ödemeden muayeneye giremezsin girsen de öde de gel derler :)

59YE919
Bugün itibariyle plakanıza ait vergi borcu, ödenmemiş trafik para cezası veya OGS kaçak geçiş cezası bulunmamaktadır. Lütfen muayeneye geldiğiniz günde borcunuzun olmadığına emin olunuz.

Muayeneye gelirken aracınızın geçerli bir Trafik Sigortası olduğundan emin olunuz.

59YE919

Borç yoksa mesele yok demektir ;) tosun gibi benim aracın bir kaçak geçişi var :D

Geçen yıl 10-15lira civarı faiz ödemiştim
KAHROLSUN BAĞZI FAİZ LOBİLERİ :D

Bu arada hatırlatmanla bende şu konuyu açayım dedim abi, bu seneki kampanyalarda pek bir şey yok gibi ama..
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=97117

Mis gibi 258 Lira :)

Borç yoksa mesele yok demektir ;) tosun gibi benim aracın bir kaçak geçişi var :D

Seçmiş olduğunuz araç tipine göre muayene ücretiniz 159,30 TL'dir.
Ödemelerinizi sadece nakit olarak yapabilirsiniz.
Muayene sırasında aracınızda bulunması gereken ekipmanlar: 2 adet üçgen reflektör, ilk yardım cantası, 1kg yangın söndürme tüpü, taksimetre (taksi otomobiller icin).

16 yaşın keyfini sürüyorum, 123 lira :) Muayenemiz de geldi, ancak sağ ön lastiğimin sağ kısmında kabaklaşma var, emaneten bir teker bulup da gideceğiz sanırım muayeneye, aradığım jantı bulsam alıp öyle giderdim :)

336,00 TL bizim :) kasko değerinden falan düşmez mi :D

Geri