vectra turbo

cagriefe58

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar internette gezerken bir ilana rastladım.2006 model vectra turbo araç 189.000 km'de ve 35 milyar civarı fiyatı var.sizce bu kadar kısa zamanda böylesine çok kilometre yapmış bir vectra turbo alınırmı ? 189 bin kilometre gerçekten çok fazla geldi sizin fikriniz nedir ?

sureklı uzun yol yapmıssa ve bakımlıysaa bır sıkıntı olucagını dusunmuyurm ama sonucta turbo arac turbonun vadesı dolmus olabılır

ben nisan 2008 de 37.800 TL ye aldim ve aldigimda 35000 km deydi. bence km si cok fazla fiyat daha dusuk olsa dusunulebilir ama yine de karar sizin...

Bakımları duzenlı yapıldıysa evett alınır.
Fakat 2006 model bır araç ıçın 189.000 hıçde az değıl.
Bırde aracın pıyasasına göre fıatt nasıl?

walla uzun zamandır bu araçlara bakıyorum.daha ilk defa 2006 model turboya denk geldim onunda kilometresi böyle işte.ama makyajsız kasalarda 100 bin kilometreyi geçmemiş 3-4 tane araç buldum.piyasası genelde bu fiyatlarda seyrediyo bu araçların.makyajsız kasalarda 30 milyar civarında.

189 bin bence çok, istediği kadar bakımı vs yapılmış olsun bir metal yorgunluğu olacaktır. Sonuçta 36 bin lira da iyi para eli yüzü düzgün sıfır araç alınabilir bence

rent a car:D
kesinn uzak dur böle arabalardan bence...

o kadar km de ki arabaya fiyat çok yüksek bi de bi yerden sonra metal yorgunluğu illaki olucaktır şirket arabası falanda olabilir;) o paralara sıfır km bi araba alabilirsiniz ama siz bilirsiniz tabbi ama opel için bu kadar km çok değil 1 milyon km ye kadar garantili olduklarını duymuştum

uzun yolda olsa 2 yaşındaki araca göre çok çok fazla bi km o ilanı bnde gördüm pek hoşuma gitmedi açıkcası ancak şu kırmızı fena değil ama biraz çok istiyo
http://www.sahibinden.com/vectra_gts_2_0_turbo-60WQQaXQQ11521203WQQpXQQdisplayitem
walla kardeşim o kırmızı araba epeydir satılık ama bi hareket yok adamda bi indirim falan yapmıyo.yoksa o araç çok tatlı yanii

Geri