vectra satıp corolla almak??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efsane66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bir corollacı görse gözleri dolar vay benim ne değerli aracım varmış bom boş donanımsız aracım bile dop dolu araçla kıyaslanıp 5 sayfa konusu olmuş diye :)

bence temiz ve saglam (en az senin vectra kadar) corollaya hayir demezdim

corolla iyi ama donanımsız araç sadece elektronik aksam yok bir nevi eskilerin dediği gibi çok iyisi olmasın onlar çabuk arıza yapıyor diyorlar ya bir elektronik eşya alırken aynı onun gibi:D sağlamlığı kesinlikle iyi enişte gemlikte kendi kendini öldürüyordu kanala uçmuş takla amış araba pert ama kendinde birşey yoktu...

konuyu kapatıyorum size bol elektronik arızalarla uğraşmalı günler diliyorum ben 1 yıl önce kurtuldum allah sizleride kurtarsın diyorum başka ne diyeyim

bende yeni konu açayım ozaman. gelmiş geçmiş en güzel ve arızası olmayan ,olsada çok ucuza tamir edilen şahin doğan konusunu açayım hheheh :) bence en kral araç doğan L yıllarca kullandım bakımdaaaan bakıma gittim sanayiye :) donanım yok dert yok :)

Son düzenleme:
sorunsuzu bilmemde benim gördüğüm en uzun ömürlü araba mahallemizde bir manav amcamız vardı allah rağmet eylesin kendimi bildim beyaz eski 78-77 falandır o kasa mercedes 200 vardı adam rağmet eyledi altında o arabası vardı yaklaşık 25-26 yıl kullandı ölene kadar yani.. ondan sonra oğlu sattı ve araçda tertemizdi gözü gibi bakardı.. küçükken top oynardık sokakda arabasına geldimi bizi kovalardı :D :D hey allah nostalji yapdık :D

93 model toyota hilux vardı 13 sene boyunca trigerden başka birşey değişmemişti yanlış hatırlamıyorsam 365 binde satmıştık 2006 da sattık şimdi siz gelin benim pedere toyotadan başka markayı aldırın hadi bakalım istediğiniz kadar donanım az olsun bilemem ne olsun adam çift kabini sattı direk hiç düşünmeden sıfır corolla aldı

Son düzenleme:
Toyota Hliux'un videosu vardı arabayı o duvardan o duvara vuruyorlar.Denize sokuyorlar çıkarıyorlar.En sonunda araba gene çalışıyordu :). Gerçekten sağlam.

Bu arada astra H'ta akıllı anahtar var ama opsiyoneldir. Ayrıca corollanın hayatında görmemiş olduğu opsiyonlarda vardır, AFL, IDS plus gibi gibi :D Bunlar o sene avensisin opsiyon listesinde bile yoktur :D

Donanımlı ama sanayiden çıkmayan bir araç mı, donanımsız ama sanayiye uğramadığınız bir araç mı?

Sanayide vakit geçirmekten de zevk alanlar olsa gerek!

ben vectra ile değil mesela 2004 astra elegance ile toyota corolla sol karşılaştıralım...
vectra c2 elegance ile avensis karşılaştırması yapılabilir...

hacı opel'le toyota hangi klasmanda karşılaştırılmalı?

mekanik ve elektrik bazında sorunsuzluk = toyota10, opel2

gerikalan herşey= opel10, toyota3 ;)