Vectra Otomatik Vites Max. Hız Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duman_42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

duman_42

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar 96 uzay kasa Vectra Otomatik vites aracım, kalkışlarda,hızlanmada çok iyi

olmasına rağmen,araç 160 km'ye kadar rahat 3. viteste çıkıyor,3. viteste max.

devirde 4'de geçince hız hemen hemen 170 gibi sabit kalıyor ve çok yavaş

yükseliyor. Sport moduna basmama rağmen durum değişmiyor, 2000 cc.

motorun bu hızı yapması anormal :(, motorda herhangi bir problem yok, bu

konuda otomatik vites kullanan, kullanmayan arkadaşlar yardımcı olursanız

sevinirim. :help:

Bi de bu araçların otomatik viteslileri ne kadar hız yapıyor?

Son düzenleme:
benimki de cd otomatik arabada 5 kişi varken 170 e rahat çıktı biraz daha zorlasam gidecekti ama zorlamadım Ereğli yolunda bastım

Birkaç kere Ankara yolunda denedim fakat araç 170' den sonra adeta tekneye dönüyor. 77 Ford Granada 2.0 manuel bile 195 km. yaparken, otomatik viteste max. hız bu kadar düşer mi? :eek:

arkadaşlar halıyle otomatık vıtesli aracların sanzumanları ılerleyen yıllarda yıpranıyor. su an benım aracımla 200 km yı cok rahat göruyorum fakata 96 model vectra ile o hızlara cıkmaıyorum + vıtes degısmelerıde hoş degıl. onun ıcın fazla kurcalamamak en ıyısı yıpranmıs halıyle. ama yagını+ fılıtresını bı kontrol ettırın

Sadece yağı ve filtreyimi kontrol ettireyim? Şanzumana herhangi bir bakım olmazmı? Motorlar şanzumanın arasında gücü ileten yağda zamanla bir sorun -eskime- vs. olurmu? Düz vites olsa baskı balatayı değiştirem diyecem de..:( Otomatik, Opelim nasıl coşabilir?

Bir arkadaşım 220 yaptıgını soyluyordu 2000 otomatik b kasa ile ve yapabilmesi lazım....şaşırtıcı

Arkadaşım dediğin gibi bizde yazın ne kadar zorlasak da 200ü geçemedik otom. vectra b ile

Sadece yağı ve filtreyimi kontrol ettireyim? Şanzumana herhangi bir bakım olmazmı? Motorlar şanzumanın arasında gücü ileten yağda zamanla bir sorun -eskime- vs. olurmu? Düz vites olsa baskı balatayı değiştirem diyecem de..:( Otomatik, Opelim nasıl coşabilir?
şanzuman yagını kontrol etmen gerekir tabii.eksikse tamamla...otomatık şanzumanların yagını arada kontrol edersen iyi olur.Otomatık şanzuman işi zor digerlerine göre...İnşallah sorun çıkmaz..

5 kişi 200 gördü..lpg ile... daha giderdi...

Geri