Bugün sağ sinyalın köşesinde su alıyor diye söktüm hemen arkasında bir kutu gördüm..hava filtresinden gelen bi boru bu kutuya giriyor..o boru çıkmıştı yerinden bende taktım tekrar,,yol bilgisayarı rolantiden iken 1,2 l/h yazıyordu normalde şuan 0,9 l/h yazıyor..yanı rolantide yakıt düştü ve araç rolantide 2 dakika beklediğinde motor arıza ışığı yandı..gaza basınca o arıza ışığı sönüyor..sanırım o ışık rolanti düşük olduğu için yanıyor..sorum şu :
1: o kutu ne işe yarıyor? o hava fıltresınden gelen boru böyle takılı kalsın mı yoksa tekrar çıkartayım mı? takılı olmadığında hiç sorun yaşamıyordum
2: araç rolantide iken yol bilgisayarında anlık yakıt göstergesi l/h cinsinden kaç ı göstermesi lazım, ona göre ayar değiştireyim...
1: o kutu ne işe yarıyor? o hava fıltresınden gelen boru böyle takılı kalsın mı yoksa tekrar çıkartayım mı? takılı olmadığında hiç sorun yaşamıyordum
2: araç rolantide iken yol bilgisayarında anlık yakıt göstergesi l/h cinsinden kaç ı göstermesi lazım, ona göre ayar değiştireyim...