vectra c sahibleri

bende de 2004 comfort var araba bakımlıysa dört dörtlüktür..
bende bildiğim bi abimizden aldım şiddetle tavsiye ederim...

100 beygir gücündeki bu motor vectra C kasasını kaldırmakta zorlanıyor ..ama devrini alıp hızına ulaştığında sorun yok..bu araç 1400 KG ağırlığında bu araçlara en ideal motor
2.2 benzinli motordur.. 1.6 motorlarda genellikle debriaj baskı balata problemi çıkıyor kasanın ağırlığından dolayı debriaj balatası fazla dayanamıyor ve sıyıryor. bu araçlar donanım ve diğer özellikleriyle çok güzel bi opel modeli konforlu bi araç ve artık bilindiği gibi vectra üretimi bitmiş durumda bunların yerini insignia modeli alıcak.. ben şahsen vectra C kasasının 1.9 CDTİ Dizel otomatik vites olanı alırdımm...

arkadaşım aracım 65000km öyle baskı balata felanda bitmedi. şimdi nediyecen. ne kadar vectra c kullandın. bak sahibleri halinden memnun. niye halen uğraşıyon. ruhsatta halen 1285kg yazıyor alıcak arkadaş 1.6 diyor ona göre. dediği gibi 1.6 astrada 1230kg aradaki 50kg problem oluyor? stepmeyi çıkar olsun bitsin

Son düzenleme:
benım aracım şuan 96.000 km de 92.000 de debriyajı değişti oda artık bitmeye başladıgı için. volkan ayrıca arabanın ruhsatta yazan net agırlıgı 1285 dogru ama ben yanlış hatırlamıyorsam sag kapının iç tarafındakı etikette ya 1385 yada 1485 kg yazdıgını gördüm ama emin değilim akşam kontrol ederim. bu arada yeni astra ların almanya satış fiyatı belli olmuş

kurtay senin araba daha dolu belki sende o yüzden fazladır

kurtay senin araba daha dolu belki sende o yüzden fazladır

Olabilir volkan ekstralar oldugu için tekrar bi kontrol edeyim

arkadaşlar bu benim düşüncem. ben otorite değilim neticede.. ama şunu söyleyeyim son olarak, 1.6 vectra 1.6 avensis 1.6 passat almam. tabi hani 1.6 180 bg mevzuları hariç... yaşasın 2000 motor. yaşadım biliyorum, motor arabaya çok gelmeli güç olarak.
kafa kafaya oldumu tat vermiyor. yoksam vectra güzel araba... şimdi kimse inkar etmemeli fiyatı makul ve vergi çok olmasa hepimiz 2.5 motorlu araç istemezmiyiz...:)
isteriz. neyse uzatmaya gerek yok anlatabilmişimdir sanırım..

Bende 2004 vectrac elegance 1,6 var agırlık 1285 kğ 100 Bg yeterli ama raliye katılacaksan bilmem ikinci el olarak aldığım arabamda 80.000 km de baskı balatayı değiştirdim. Ama alacaksan 2003 veya 2004 modelini bilmem ama Elegance al.

Son düzenleme:
2004 model vectra c var 1.6 motor daha once 1997 model vectra b vardi 2000 motor.bence vectra c super hic ses yok arabada inan ankaraya giderken nasil gittigimi anlamiyorum volkan arkadasimin dedigi gibi devrini aldirdiktan sonra rampada araba birakmiyor.daha onceki aracim 2000 motor oldugu icin alismam zaman aldi ama simdi cok ama cok memnunum

astraction fiyatına konforuna yakıtına çekişine göre vectra c den daha iy bir araba söyleyebilirmisin bana bence herşeyiyle mükemmel

Geri