vectra c klima..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SANCAR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SANCAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Hayatımda bu kadar zor klima sistemi görmedim.Araçla giderken klima açmak deveye hendek atlatmak gibi birşey.Açması dert kapaması dert.Acaba diyorum benim bilmediğim başika bir yolu mu var.Ana klima kumandası (büyük halka)yardımı ile klima menüsüne girip klima kutucuğunu işaretliyorum.BAşka yolu var mı..ne bileyim yol bilgisayarı kolu ile felan olabilir belki ..:)

yokkk

malesef başka bir yolu yok ama klima hep açık görünsün sadece dereceyi kapatıp açın böylece daha kolay kullanırsınız

Ayrıca fan kullanmıyorsan; klimayı kullanmadığın zaman kademeyi 0'a kullanacağın zaman 1-2-3.. yada auto'ya getir. Ben bu şekilde kullanıyorum..

aslında cok kolay

Ayrıca fan kullanmıyorsan; klimayı kullanmadığın zaman kademeyi 0'a kullanacağın zaman 1-2-3.. yada auto'ya getir. Ben bu şekilde kullanıyorum..
FAnı açmadığım zaman klima çalışmıyor mu .ÇAlışıoyor sanıyordum.
Koy eskisi gibi bir klima düğmesi di mi yaaa.ona basınca geçsin klimaya..Klima açmak için bilgisayar operatörü olmak lazım nerdeyse ...

FAnı açmadığım zaman klima çalışmıyor mu .ÇAlışıoyor sanıyordum.
Koy eskisi gibi bir klima düğmesi di mi yaaa.ona basınca geçsin klimaya..Klima açmak için bilgisayar operatörü olmak lazım nerdeyse ...

"Auto" da yada 1,2,3,4.. v.s. gibi fan'da değilse klima çalışmaz. menüden klimayı açıp istediğiniz zaman ayarladığınız derecede auto'ya basmak en kolayı. yada fan ayarından herhangi bir seçenek

fanı sıfıra getirdiginde klima devreden cıkar, devir gostergesinden de bunu anlayabilirsin, cok az oynar ve 20-30rpm asagı iner devir...Yukarıda da yazdıgı gibi, Auto modunda bu özellik çalışmaz, yani kliman hep acık kalır ancak auto acmadan sadece fanla kullandıgında 0'a getirirsen klima devredısı kalır

teşekkürler.

Geri